Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Majoránnás csirkecombok recept

Majoránnás csirkecombok recept

Elkészítési idő 50 perc

A Majoránnás csirkecombok hozzávalói:
1 egész csirkecomb/fő
majoránna
zsír

1/2dl víz


A Majoránnás csirkecombok elkészítési módja:
A combokat jól megmosom, bedörzsölöm majoránnával és sóval, majd egy éjszakára letakarva a hűtőbe teszem. Reggel egyszer átforgatom. Tepsibe zsírt teszek, majd belerakom a combokat, és ½ dl vizet öntök alá. Letakarom alufóliával és 30 percre a sütőbe teszem majdnem a legnagyobb fokozatra. Leveszem a fóliát és 15 perc alatt pirosra sütöm, miközben néhányszor megfordítom. Krumplipürével, apróuborkával tálalom; de kukoricás rizzsel is nagyon finom.

Ha marad, hidegen is élvezettel fogyasztható, és a megdermedt zsír kenyérre kenhető.


Kategória: Húsételek receptjei


A majoránnás csirkecombok elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook