Majd megsülök a légkondi nélküli lakásban mert a férjem... (beszélgetés)
fecskét én sem vennék,de ujjatlan pólót igen.akinek csípi a szemét,ne nézze,-
Igen, elég sz.r tud lenni, télen viszont ha süt a nap, nem kell fűteni napközben a déli fekvés miatt 😄 Nyáron egész nap kereszthuzat, kivéve mikor az alsó szomszéd úgy dönt, hogy kiáll cigizni a 36 fokban az erkélyre 🤬
Nem abban van, vastag anyagú póló + rövidnadrág , rossz ránézni, nem hiszem el, hogy nincs melege. De a gyerekek előtt még félmeztelenül se mutatkozik.
Panel valóban meleg tuf lenni. Szerencsés vagy 1 emeleten. Én laktam 10 em azért kibírhatatlan. Déli fekvésű nappali. Reluxa volt lehúzás, csillarventilator kereszt huzat . Klímával persze könnyebb lehet, de ez kb 20 éve volt. Szerintem szoknyában szellosebb lehet mint rovidnadragban. Az meg neki is elfogadhatóbb.
Gondolom, a férj meg egyszál fecskében nyomja otthon. Vagy boxerban, aminek a szárán néha kikandikál a nemi szerv...
Egy póló, ujjatlan trikó nehogy már szúrja a szemét. Akkor strandra sem mehetsz a gyerekeiddel, mert ott meg meglátnának fürdőruhában? Bennragadt a párod a XIX században?
A férjed nem fut százon az tuti. Más még az utcára is kimegy abban amiben te otthon vagy.
Légkondi ma már nem luxus. Életet menthet.
Panel? Ott megsültök, mint a rántott tojás. Én már csak tudom, éltem három évig abban.
Költözz a hegyekbe. Nálam most 11 fok van csak és esik. Igaz volt 20 felett is többször. Nekem ilyen gondjaim nincsenek. Igaz egyórás úton a síkságon 30 fok lehet most.
Már bármilyen tégla-, fa-, -gyors egyéb épitésű házban is elviselhetetlen a napokig tartó 30+ fok fölötti hőmérséklet. Nem kell ahhoz panel.
Rövidnadrágot és ujjatlan topot írt. Az teljesen normális viselet kánikulában otthon.
Generációkkal korábban pedig nem laktak az emberek betonpanelben és nem is volt általános a 35-40 fok ...
Ha nincs fedezet légkondira vagy nagyobb teljesitményú ventillátorra, akkor javaslom, hogy vegyél vagy varrassál lenszövetből vagy más nagyon vékony anyagból rövid szellős ruhát ( semmivel nem lesz melegebb mint a bugyi vagy a boxer ), ami férjednek is elfogadhatóan néz ki.
Különben én a férjnek adok igazat, mert nem tul gusztusos vagy szipmi, ha nyáron bugyiban, vagy gatyában vannak otthon felnöttek, egy bizonyos kor után már a gyerekre is illik ruhát adni.
Én frászt kaptam volna, ha anno a szüleim, nagyszülei m bugyiban és gatyában lettek volna otthon a nagy melegek -ben. Ezért vannak a vékony ruhák.
Egyáltalán nem fölösleges megoldani, hogy 2 hónapig minden évben jól érezd magad és ne szenvedj a saját otthonodban.
Nem fölösleges beruházás a komfortodra költeni. Ezért van a pénz.
Akkor világosítsd fel a kedves párodat, hogy az nem 2 hónap, hanem hosszú évek problémáit oldaná meg előre, mivel nyár minden éven van, ráadásul egyre melegebb. Az meg nonszensz, hogy a saját otthonodban nem lehetsz kényelmes ruházatban.
Beszólni tud, de egy rohadt klímát nem szereltetne fel! 😌
Én már intézném is a helyedben! Ilyen téren nálunk sosem voltak gondok. Amit szerettem volna, azt vagy rögtön intézte vagy azonnal! Amúgy mostanában agyukra ment a meleg a pasiknak? 😏😎
Azt mondja, arra a 2 hónapra felesleges. Eddig én is így gondoltam de most azért jó lenne valami komolyabb mint a "léghűtő" fedőnevű hangos de teljesen haszontalan berendezés.
Na, akkor helyben vagyunk...ezek után azt mondom, hogy elég ha szeret, mégha csak a maga módján.
tetszik, hogy a gyerekeid szeme sem rebben
Egyébként a teremtés koronájának csak a véleménye nagy, a pénztárcája meg kicsi, hogy igazi, konzervatív vezérhímként nem képes intézni a családjának egy légkondit?
Akkor meg jön,, hogy ne koptassa már a nercet nyáron:)
Ha már ennyire konzervatív, legalább szereltessen be légkondit.
nagyon fura egy ferjed van mar ne haragudj!ahogy o gondolkozik!vegyel csak fel amit te jonak latsz!
Pedig épp javasolni akartam, hogy egy bikiniben nyugodtan lehetsz otthon is, nincs abban semmi rossz.
Nem tudom, mennyi idős a párod, de ne legyen már ennyire konzervatív! Vedd fel nyugodtan a bikinit, többivel meg ne törődj!
Inkább egy laza szoknya ujjatlan felsővel, azzal nincs baja , csak a bugyi+ "trikó" kombinációval, az állítólag "egyszál semmi" :D Szerintem hülyét kapna ha bikiniben mászkálnék itthon (úgy, hogy a gyerekek is itthon vannak) XD
Vegyél fel azt, ami jólesik!
Pont.
Ez a mindennapi jólléted, az egészséged. Nem vita tárgya.
Remélem e kedves férjed öltönyben flangál otthon! Bakker mi a gond egy rövidnadrág, ujjatlan kombóval? Valami szentfazék a férjed vagy mi a fene baja van?? Megártott a meleg az agyának vagy mindig ilyen pocs?
Nem irigyellek. Esetleg egy nagyon vékony anyagból való rövidnadrág nem lehet köztes megoldás? Nálunk szerencsére nincs kiskorú, így simán járkálhat mindenki bugyi+pólóban vagy boxerben.
A gyerekekre hivatkozik, meg hogy az ő szülei se járkáltak a gyerekeik előtt "ruha nélkül" . Szerintem van különbség aközött, hogy a gyerek naponta pucéran látja a szüleit vagy bugyiban+ujjatlan felsőben mert éppen 30 fok a hőmérséklet... Szerinte nincs különbség 😑
Mivaaaan?! Baaaaj, de nagyon. Pont nem érdekelne mit mond, ha nekem így kényelmes így leszek. Ha nem tetszik ne nézze, de akár el is mehet
Hú basszus,,nekem is van zizim,,és a férjemnek is😄
De eeez!
Szerencsés vagyok.
Nézzél már ki a folyosóra HÁTHa kiraKTáK már a bőröndödet
További ajánlott fórumok: