Magyar termékek! :))) (beszélgetés)
Úgy legyen!!!
De jó is lenne, ha az akiről írtam pofára esne a pénzével. Annyi embert alázott már meg, egy kis örömet csalna ezen emberek és családjaik arcára. :P
Ha mindenki (vagy legalább sokan) a lehetőségeihez mérten tudatosan cselekszik, akkor jó úton vagyunk :)
Én hajlandó vagyok többet adni magyar termékért, főleg, ha megbízhatónak tartom az üzletet, gyártót. Viszont nem fogom leszólni azt, aki ha meggebed sem tud többet adni, mert már az elfogyasztott mennyiséget is ki kell centiznie :(
:D :D :D
Ez így lenne egy tökéletes világ, ahogy írod igazságban! :)
Csak sajnos ez a világ nem erről szól, hanem a gátlástalanságokról. Csak hinni tudjuk, hogy már NEM tart sokáig ez a zavaros világ!
Megpályázni?
Beszólt a hivatalba jöjjenek ki, 1 héten belül megvolt az oklevél.... :S
Jó lenne ha tennének valamit. Mondjuk a korrupt emberek lennének a munka nélküliek és a becsületesek a hivatalnokok? :D
A Magyar Termék Nagydíjat nem megvenni, hanem megpályázni lehet.
Amúgy értem mire gondolsz, de az a helyzet, hogy ami most van, az nem jó, ha meg el akarunk jutni valahova, akkor fordítani kell rá. Időt, energiát és pénzt is. Nem lehet ölbe tett kézzel várni, hogy valahogy majd megoldódik magától vagy valaki helyettünk megcsinálja.
Hát igen.... Sajnos a "Magyar termék" felirat semmire sem garancia. Én maximum annyit tudok tenni, hogy "háztól" vásárolom a húst, törtpaprikát, kolbászt, zöldségeket, vagyis ami éppen adódik. A tejet pedig helyi termelőtől vásároljuk. Én is jobban járok, mert egészséges terméket kapok és tudom mit etetek meg a családommal. Továbbá a helyi termelőt támogatom a multi helyett.
Persze ez csak vidéken kivitelezhető.
Hallottam erről!
De sajnos aki eddig meg tudta venni a magyar termék nagydíjat, annak ezután sem okoz gondot.
Tejital:magyar termék.Semmi köze a tejhez.Igaz,
hogy olcsóbb,tartalma semmi..Ez csak egy a sokból!
Én csak annak adnám meg a magyar termék címet,ami CSAK az itteni húsállományból és itthon termelt fűszerből készülne!
Behozzák külföldről az élő állatot és itt vágják le,már magyar terméknek minősül :( Itt magyarországon minden adva van,hogy állatot és növényt termesszünk,de megölik a mezőgazdaságot. Régen Magyarország volt az éléskamra,jelenleg nekünk KELL megennünk a máshol termelt sz@r minőségű húst és miegymást. Elég nagy szégyen!
Nem írom ki és, hogy hol dolgozik.
Külföldről hozzák az alapanyagot és Magyarországon készítik el. A főnök kihívta az illetékes szerveket és hipp-hopp meg is kapta a kiváló magyar termék címet. Ja a hivatalnokok zsebébe csusszant ez az...
Erről ennyit..sajnos. :S
BAJBAN VAN A MAGYAR NÉP !
DE VAJON MI MAGYAROK MIBEN SEGÍTHETÜNK, HOGY JOBBÁ TEGYÜK ORSZÁGUNK HÁTRÁNYOS HELYZETÉT ?
SZERINTEM A TUDATOS VÁSÁRLÁSSAL MINDENKÉPP ! ... :)
A Magyar Termékek Jelentősége: :)
:)))
További ajánlott fórumok:
- Kézműves termékeket kedvelők gyertek!
- Mennyire biztonságosak a Pharmatex termékek?
- Magyarországon termelt,vagy gyártott MAGYAR termékeket keresek, van még ilyen?
- Shahnaz Husain termékek kaphatóak Magyarországon?
- Tudja valaki, hogy lehet-e Magyarországon Cosatto termékeket vásárolni valahol?
- PH-diéta vs aloe-vera termékek. Édesanyám orvosa szerint összeférhetetlenek. Nincs ötletetek, miért? (Nem magyarázta meg)