Magassarkúban mennyi idő, míg megtanulok járni? Egyáltalán meg fogok tanulni? (beszélgetés)
Mizu szandál téren?
Én múlt héten ettem turiban VADI ÚJ fekete, 12 centis sarkú, magastalpú platform szandált. Ára: 200 azaz kettőszáz, (nem írtam el!) forintért 5th avenue márka. Gondolom, a pórnépnek nem jön be az extremitás, vagy az ezt a stílust kedvelők nem járnak e l e g e t túrni :-))))
Vicces! :)
Nincs hova mennem gyakorolni. Lakás kicsi. Utcára nem megyek nappal, mert sokan vannak, este meg sötét an és nem látok, elesek. :D
Frankó! :-) Ha mindezt tűsarokban teszed, máris jöhet a szerepjáték: magassarkús bejárónő behajol a gébe, már... ha elöltöltős. A pasid kész vóna!
Feltört már a gyönyörűséges lábbelid?
ha még nem, akkor van egy jó ötletem: tegyél bele egy zacskót, azt színültig töltsd meg vízzel, majd rakd fagyasztóba. Ekkor a víz picit térfogata picit megnő, és cseppet alakítja a cipőt. Már ha kell..ha nem , akkor nem. :-) De tudom, Neked a járás megy nehezen. Könyv a fejedre, hm, megvolt már?
Hú, ma de kreatív vagyok! :-))
Nana, ne írd le magad!:-)))
Szinte az összes egyedi cuccom a turis. Nem szégyen!
A mostani táskám meg patchwork, hippi stílusban. Egy koptatott farmerből és színes "karikákból" (amik stilizált pipacsok) varrta egy iparművész kollinőm. gyakorlódarab a kiállítására, olcsóbban, mint a kiállított darabok. Mindenhez megy, mert sokszínű, és tuti egyedi!
ahha, nekem olyan van! és sosem találom a telefonom, a kulcsom és a papírzsepit:)
jah, veletek "beszéltük" ugye a harisnya mizériát?? nah, hát tegnap indultam volna a színházba, már vagy fél órája felöltözve mászkáltam és mikor indultam volna, akkor kiszakadt a harisnyám! ez szinte törvényszerű :)
Na tettem fel az adatlapomra képeket a cipőmről! :D
Nekem nagyon tetszik!
További ajánlott fórumok:
- Szexi járás magassarkúban
- Szeretni akarom a magassarkút, de széttöri a lábam. :(
- Ha magassarkúban magasabbak vagytok a férfinál, akkor felejtős?
- Van ilyen magassarkú cipő, ami...?
- Felvennétek hétköznapokra hosszú farmerhoz olyan fekete magassarkút aminek az orránál egy kis arany dísz van?
- Létezhet, hogy valaki képtelen megtanulni magassarkúban járni?