Magasfényű és matt színes konyhabútorok (beszélgetés)
Nekem a frontfelülete van fából, semmi bajom vele.
Bármilyen, csak ne fából... a kisipari valódi fa bútorok szörnyen kényesek, sérülékenyek, csiszolni, festegetni, lakkozni kell őket. Nem bírják a vizet, súrolószereket. Alig várom, hogy tönkremenjen, kicserélhessem végre.
Nekem matt bútorom van jelenleg.
Soha többet nem vennék ilyet ! Minden ujjlenyomat azonnal meglátszódik rajta, ha véletlen egy zsírpötty rámegy, alig lehet letakarítani.
Nem is szeretem annyira, ha a konyhába besüt a nap :D. De már nem kell sokáig elviselnem :).
Hogy milyen lesz a következő bútor, még nem tudom....
Majd írd le milyet választottál és elégedett vagy-e vele?
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt,és segíteni próbált a konyhabútor választásban.
a fehér magas fénynel nincs is
a bordó, a sötétkék, a fekete a kényes színek
igen, ez tényéeg így van. én a mattot szeretem, de azt tényleg ápolóval érdemes csak tisztítani
a matton is virít minden ujjlenyomat, meg folt :D ez nem a magas, mattságon múlik, hanem hogy honnan esik a fény a bútorra...
Nekem fényes van (ez lett a magasfényűből), de nem bántam meg. Fehér, de nem koszos, nincsenek ujjlenyomatok sem.
Nekem a matt jobban tetszik, de ez nem számít (illetve a mi konyhánkban igen ;)). Te fogsz benne főzni nap, mint nap - olyan legyen, amit Te szeretnél, amiben jól érzed Magad! :)
Nekem ezt mondták a fehér bútorra. Semmi bajom vele.
NEEEE!!!!!!!!
A MAGAS FÉNYŰN MINDEN UJJNYOM, ÉS PORSZEM MESSZIRŐL VIRÍT!!!!
Ha használni is akarod a konyhát, nem csak dísz, akkor célszerűbb a matt fényű bútor.
Nekem is magasfényű, piros és fehér. :) Imádom!
Nekem most magasfényű van,nagyon szeretem. Könnyű tisztítani.Előtte matt volt,ahhoz kellett bútorápoló,hogy szép legyen.
Azt vedd meg, ami Neked tetszik, a te lakásod, neked kell nézni.
Nem is a bútor fénye a lényeg számomra, hanem az egész konyhának a harmóniája.
Lehet a legmodernebb konyhabútor is ronda, ha nem kellő ízléssel rendezik be.
Igaz ízlések meg pofonok.....hát ami tetszik neked, az a lényeg.
Magasfényű vagy matt színes konyhabútort vegyek? Nekem a magasfényű tetszik, de érdekelne olyanok véleménye akiknek ilyen van.
További ajánlott fórumok: