Magas fényű világos (fehér) minimál konyhával van tapasztalatotok? ajánlanátok? (tudásbázis)
Nekem ilyen fehér nappaliszekrényem van.
Tény, hogy két pici gyerek mellett naponta le lehet törölni. De mi az amit nem?! Pl a konyhaszekrényem grafit színű és azon is minden meglátszik.
Egyébként könnyű tisztán tartani, simán csak egy nedves ablaktörlő kendővel letörlöm és kész.
Szia Méva,
a magas fénnyel az a gond, ha egyszer megkarcolod véletlenül, azt eltüntetni nem tudod. Amint valami piszok, vagy ételmaradék lesz rajta, azonnal le kell törölni, mert csak úgy szép.
Mindamellett, hogy szép, olyan konyhába, ahol napi szintem főzöl egyáltalén nem praktikus. Ha pedig gyermeked van, akkor meg pláne nem a legjobb megoldás, mert egész nap a maszatos kéznyomokat kell törölgetned a gyermek után :)
Válassz matt felületet, a világossal így is meg fog gyűlni a bajod, mert azon minden meglátszik. Egyetlen előnye, hogy tágasabbá teszi a kis tereket :)
Annyit tudok, hogy barátnőm (házakhoz jár takarítani), egyik helyen van ilyen magasfényű fehér konyhabútor, nagyon megszenved vele mindig.
Én is ilyet akartam, de ő beszélt le róla, pont ezért.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kezdjen egy fiatal pár önálló életet úgy, hogy mindketten minimálbéresek?
- A minimalizmusról, avagy "a dolgok amiket birtokolsz, végül téged fognak birtokolni"
- Az unokatesómon rontás van, nem tud nyelni kb 20 éve csak minimális kaja megy belé és boszi lakik a szomszédban, mit lehet tenni?
- Zavarna titeket, ha az eddigi teljesen bejelentett „fehér“ munkabért ezentúl minimálra bejelentve szürkén kapnátok?
- Meg akarok világosodni, nem szeretnék többet megszületni.
- GYED-en lévő anyukának is jár a minimálbér emelés, illetve szakképesítéssel a magasabb össze?