Magas anti-TPO-val teherbe lehet esni? (beszélgetés)
akkor a figyelmedbe ajanlom az autoimmun paleo protokollt.
jo gyogyulast kivanok!
Hat ugy nez ki, hogy ennyi. Vagyis remelem :)) Voltam teljes koru kivizsgalason, nogyogyaszatilag minden okes, a ciklusommal is, igazabol ez a 3. ciklus, hogy probalkozunk, hetvegere nem varom. Neztek progeszteron szintet is ciklus 21. napjan szoval volt ovum is.
Elkezdtem szelent szedni es omega 3-at, gluten- tej es cukor mentesen enni egy honapja valamint ujra tornazok es sportolok. 55 kg vagyok szoval fogyni nem szeretnek csak fitten tartani magam :-) igazabol ketto 2 eves lanyra vigyazok szoval rohangalok egesznap :-)
ha csak ez a baj, akkor abszolut, de azertt erdemes lenne elgondolkodni az antitestek megfekezesen is. :-)
hatha sikerul, ez a kesobbi egeszseged szempontjabol nagyon fontos lenne...
csak egy jo tanacs. :-)
Koszonom a valaszokat, megnyugodtam :)
A tsh-m 1.7 volt 3 hete.
Jajj de jo, akkor remenykedhetek :)
szerintem a baba szempontjabol mindegy az antitested, a lenyeg a tsh, hogy az rendben legyen.
1 es 2 kozott.
ha arra varsz, hogy az autoimmunitasod meggyogyuljon, akkor, hacsak nem eszkozolsz rendkivul jelentos eletmodbeli es foleg etrendbeli valtoztatasokat, akkor varhatsz ra eleted vegeig....
a magzat fejlodewse szempontjabol annak van lenyegi szerepe, hogy legyen eleg pajcsmirigy hormon, ameddig az o sajat pajzsmirigye meg nem uzemkepes, emiatt kb az elso 12 het a krittikus.
utana mar a sajatja ellatja a feladatat.
Koszi a valaszt :) mennyi az a magas? Nekem mindketto T3 es T4 is 500 korul van. Egyenlore 25mg-ot szedek, 3 hete kezdtem. Hany mg-nal sikerult a baba? Fokozatosan Emeltek?
Gratulalok a babahoz :))
Sziasztok,
Szeretnenk babat es elmentem egy vervetelre elotte, hogy megnezzuk minden oke e velem.
A pajzsmirigy ertekeknel, minden ertekem jo lett. Tsh 1.7.
A T3 es T4 is referenci erteken belul van. Viszont az anti TPO-m magas. Kaptam 25mg Euthyroxot. Az orvos szerint probalkozhatunk viszont annyi remiszto sztorit olvastam ezzel kapcsolatban.
Van esetleg valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Koszonom szepen :-)