Magánnyugdíj hozam kivétele államhoz való átlépéskor (beszélgetés)
Sziasztok!
Csak kérdezném nem arról volt szó anó hogy a hozamunknak a 10-25% a reálhozam?
meg nézzétek meg ezt is!!
Sziasztok!!
Csak szólok én Otp-és vagyok ma megkaptam a reálhozamot banki átutalással!Gondoltam szólók.Ha Abc sorrendbe küldik akkor már a K betűnél vannak.
sziasztok
Valaki kapott már az Otp magánnyugdíjtól vissza pénzt???
Még mindíg nem értem.
Ha a reálhozam összege van feltüntetve a honlapon azt meg fogod kapni. Olyan nincs, hogy annak a valahány %-át.A reálhozam abból tevődött össze ahogy a pénztárad gazdálkodott a pénzeddel.Tehát ha a honlapjukon neked x összegű reálhozam már fel van tüntetve akkor törvény szerint azt meg is kapod.
Más
Azt nem veheted alapúl, hogy másnak ennyi tőkére mennyit fizetnek mert ez sok mindentől függ.Mikortól vagy pénztártag, váltottál-e pénztárt és melyiknél vagy.
Sztok
Aegontól kapott már valaki reálhozamot?...azok írjanak, akik a kalkulátort is megcsinálták, hogy ugyanannyi volt-e a kifizetés, vagy van eltérés?
Köszönöm!
A generáli is elmehet a fenébe!
Eddig az volt hogy múlt hónap 20. án kezdenek utalni, azt áttették augusztus 1-je és 31-ke közé.
Most beszéltem velünk, 1 óra után sikerült is ügyintézőt kapcsolniuk, és most a legutolsó infó ami állítólag végleges , hogy augusztus 10-től, 18-ig utalják ki mindenkinek.
Ja és ami az oldalukon fel van tüntetve azt az összeget, ez már nem változhat!!
Szerencsére mert több mint amire számítottunk!
További ajánlott fórumok:
- Évgyűrűk magánnyugdíjpénztárnál lett olyan akinek 0ft-nál több a reálhozam?
- Mikor kezdik visszafizetni a magánnyugdíjpénztári reálhozamot? Ki mit hallott?
- Nem lehet, hogy jobban jár az aki marad a magánnyugdíjpénztárban?
- Utalta már valakinek az Otp magánnyugdíjpénztár a reálhozam feletti részt?
- 30 éves korban beléphetek-e valamelyik Magánnyugdíjpénztárba?
- Állami vagy Magánnyugdíjpénztár?