Magánklinikán mennyibe kerül egy hormonpanel vizsgálat? (tudásbázis kérdés)
Vannak magánlaborok, nem kell ehhez magánklinika.
És nem kerül hónapokba se a lelet. Pár nap alatt kész
Én ezt sem értem. Miért kell ennyi idő ahhoz, hogy elkészüljenek a leletek?
Én elmegyek holnap reggel, akkor kedden a háziorvosomnál van a lelet. Egyedül a hepatitisz vizsgálatok tartottak 2 hétig, mert azt el kell küldeni a László kórházba és onnan küldik vissza az erdményt.
Lehet nálatok is elküldik valahová?
Én magánorvosnál voltam és adott beutalót OEP finanszirozott, sztk-s hormonsor vizsgálatra. Kb. 2 hónap volt, mig megjött az eredmény. Ugye várni a mensire, annak az első napján menni, majd a ciklus 21.napján és onnan még 3 hét mire mejött az eredmény.
Tehát ez csak a nőgyógyásztól függ. amúgy a Mensmetisben van hormonpanel vizsgálat azt hiszem.
Én még sosem voltam magándokinál, de mindenkitől azt hallom, hogy felesleges pénzkidobás.
Ha jönnél Pestre, akkor adnék egy doki elérhetőséget, akihez ambuláns mehetsz és ő elvégeztet minden szükséges vizsgálatot, ingyen, illetve tovább küld és nem magánhoz. És nem kell rá várni hónapokat.
A SOTE-n rendel.
Azt hiszem ez még mindig olcsóbb lenne. csütörtökön érdemes hozzá menni. 9-13 ig rendel. A lényeg, hogy hozzá kellene kérned egy beutalót a dokidtól.
Általában én is oda megyek, de kiderült, hogy már nem praktizál a nődokim a klinikán, de nem akartam váltani..viszont hozzá csak rákszűrésre és általános vizsgálatra mentem mindig, nem volt semmi problémám...most meg kellene egy teljes hormonsor, és azt mondta a háziorvosom, hogy vagy endokrinológushoz, vagy nődokihoz menjek, az ad.
Adott beutalót ingyenes endokrinológushoz, ott elküldtek, hogy nincs kapacitása a dokinőnek, kerestem ingyenes nődokit is, ott májusra adtak volna időpontot(és akkor még hol vagyok a hormonvizsgálattól??)..
Ezért érdeklődöm, mert kíváncsi vagyok, megéri-e a gyors és drága magánt választani, vagy várjak 3 hónapot mire lesz valami...:/
Ha nem ide írod, hanem a google-ba, akkor azonnal megtudhatnád!
Bár nem írod, hogy az ország melyik részén élsz, de tájékozódásul parancsolj:
pl.:
Egyszerűen nem kapok időpontot sztk-s dokihoz, így kénytelen leszek magán doktort keresni...kíváncsi lennék mennyibe kerül nagyjából egy teljes hormon vizsgálat??
Ha valaki tud valamit róla, akkor előre is köszi!:)
További ajánlott fórumok:
- Mennyibe kerül a nőgyógyászati vizsgálat, ha nincs érvényes tb-m?
- Ingyenes mikrokamerás haj- és fejbőrvizsgálat hol van Budapest 18. kerületben vagy ahhoz közel?
- Mennyibe kerül átlagosan egy nőgyógyászati vizsgálat magánrendelőben?
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Az ÁNTSZ-nél be lehet vizsgáltatni a mosogató-és tisztítószereket? Mennyibe kerül a vizsgálat?
- Róbert Károly Magánklinika (volt Nyírő) meddőségi vizsgálat