Magamra találás (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Magamra találás
Már bocsi de így is nagyon sovány voltál.175/58?
Szerintem neked nyaktól fölfele kellene valami terápiás megoldást találnod,nehogy egyszer majd késő legyen.Nem bántani akarlak,de tudod akiknek itt gyermekeik vannak azok ilyenkor mindig a saját gyermekükre gondolnak.Azért fogadja mindenki egy kicsit kétségbeesve.Majd eljön az idő és neked is lesz gyermeked.
/saját termés.védett/
Aha, az is jó fogyókúra, ha drogoznék és nem ennék, mint sok topmodell, vagy várj! Anorexia! Az még tutibb lenne. Megtalálnám magamban ebben az esetben az öngyilkos hajlamút, igen. Ez is egy sikersztori lenne! :)))
Az a helyzet, amikor én voltam 16, anyám nem engedett sehová, nem hogy 2 hétig bulizni. Hát igen, más világot élünk, egy baj van, hamarabb kiégtek, Ti fiatalok.....:(((
Szia x_viciousdoll_x!
Szerény véleményem szerint ez inkább önpusztítás mint fogyókúra! (amire nincs is szükséged!!!)
Jaj de jó volt pont most olvasni ezt a cikket!
Napok óta úgy fekszem le: majd holnaptól fogyizok amit reggelre el is felejtek; majd este detto gondolattal fekszem újra.
Nekem ilyen seggberúgos cikkek kellenek, mert utána már van kitartásom: csak belekezdenem nagyon nehéz.
Az önbecsülés hiánya valóban megöli a lelkünket...nekem volt olyan időszakom, hogy nem mentem be az egyetemre, nem bírtam tükörbe nézni - és nem csak a súlyom miatt - és ez egy ördögi kör, ha már úgyis szerencsétlen vagyok, minek törődjek magammal stb.
Tudom, hogy nálam mi volt a fordulópont, de nehéz, nagyon nehéz.
Azért is jó ez az oldal, mert itt nincs egyedül az ember a gondjaival, örömével, és néha ismeretlenek jobb tanácsot tudnak adni.
Gratulálok Neked!
Ja, igen, ez egy fogyókúrás sikertörténet, de ez nekem annál sokkal-sokkal több. Valahogy úgy alakult az életem, hogy mindig odasodródtam a megfelelő megoldáshoz, igaz időben telt, vagy akkor voltam kész befogadni? Hm...szerintem az utóbbi.
Képesek vagyunk várni a boldogságot és a lehetőségeket. Egész életünket eltölthetjük várakozással, azonban rá kell jönnünk, a boldogság és a lehetőségek mindig és mindenkor ott vannak az orrunk előtt, bennünk vannak.
Ugrás a teljes írásra: Magamra találás
További ajánlott fórumok:
- Kicsit jobban megeröltettem magam nagydolog közben, lehet baj belőle? 15 hetes vagyok, és nagyon mérges magamra. :(
- Miért gondolja azt a párom, hogy ha próbálok egy picit csinosabb lenni, jobban "adni magamra" akkor más férfit szeretnék magamnak?
- Nincs időm magamra!
- Hogyan találjak magamra?
- Valaki beszélgetne velem? Szomorú vagyok és mérges, magamra...
- Elvesztem, vagy most találok magamra?