Magam alatt vagyok (beszélgetés)
Pár napja találkoztam ezzel az oldallal a neten, talán segítségedre lehet a kezdéshez:
Egészséges életmód a táplálkozásban is.
Sok fehérje, sok zöldség, főleg párolva vagy kevés zsiradékon, sütőben elkészítve.
Cukros üdítők helyett víz vagy gyógyteák.
Csökkenteni a szénhidrátok bevitelét, főleg a finomítottat, azaz egyél teljes kiőrlésű pékárut, a bolti felfújt péksütiket hanyagold.
Rizs helyet bulgur. Fehér cukor helyett édesítőszer.
Ha édességre vágysz, egyél 1-2 kocka magas kakaótartalmú étcsokit.
Nálunk a családban most lett egy cukorbeteg, neki hasonló az étrendje.
Én is próbálkozom pl. a teljes kiőrlésű kenyérrel, nagyon finom lett!
Talán az adagokat is csökkentheted. Sokszor nem is gondolja az ember, hogy mennyi mindent megeszik egyszerre, nem beszélve a "csak bekapok pár kekszet" jelenségről.
De mindenképp menj orvoshoz.
Oke hogy elmegyek endokrinologus és nőgyógyászhoz de valamilyen
Jó orvos aki tudja a dolgat olyanban is segiteni, hogy milyen eteleket kéne kiiktatni és mik a jotekonyhatasuak? Mert így ossze vissza eszek mindent ,..szeretném tényleg azokat a dolgokat megvonni amiket nem szabad milyen lisztet szabadna ennem ? Amibol fozhetek is suthetek is
Alexandrit lézeres szőrtelenítés – Hogyan működik?
A hatékony szőrtelenítéshez az Alexandrit lézer fényenergiájának a szőrszál pigmentanyagában kell elnyelődnie, mely közvetlenül a szőrtüszőbe vezeti a a hőt. Ennek a hőmennyiségnek a következtében a szőrtüsző elpusztul.
A világon egyedülálló módon az Alexandrit lézer az egyetlen, mely 755 nanométer hullámhosszúságú energiasugárral rendelkezik. Ettől lett vezető csúcstechnológia világszerte az esztétikai kezelések területén. Képes arra, hogy a szelektív foto-termolizis elvének hatásmechanizmusát követi, vagyis a bőrre kerülő fény és hő kizárólag a szőrszál pigment-tartalmában nyelődik el, így a környező ép bőrfelületet semmilyen szinten nem károsítja. Röviden: csak ott hat, ahol szükséges, miközben a hőenergia révén denaturálja a szőrtüszőt.
Az Alxendrit lézer kezelőfeje, vagyis a szkenner néhány másodperc alatt halad végig a kezelendő felületen, olyan precízen, hogy egyetlen szőrszálat sem hagy ki a kezelés során. Ennek eredményeként kb. 12-14 nap múlva a kezelt területről kihullanak a szőrszálak és nem marad más csak a selymesen puha bőr.
Szevasztok mindenki!
Lenne egy kérdésem azokhoz, akik hozzám hasonlóan asztali PC gépről fórumoznak:
Hogyan kell egy hozzászólásba, vagy magán üzenetbe képet beilleszteni??
Köszönöm előre is!
Üdv: Hümér, a Troppauer családból.
A szőrtelenítéssel?
Nekem már okés a hónalj és bikini, most a lábaim vannak soron. Nagyon bevált, pár pihe van még itt-ott, de a bőröm puha, nincs benőtt szőr, nincs gyulladás és nincs szőr!
Az anyukam mar nem szep, mint volt 4 gyerekkel ezelott, es lassan 60.
De az en apamnak o gyonyoru.
Ez ad nemi remenyt, hogy en sem vagyok elveszett.
Hormon-vizsgálatok, tartós szőrtelenítés és van 1 olyan fog.-gátló, ami a túlzott szőrnöv.-t csökkenti, a neve: DIANE.
Mindenképpen KOMPLEX-en kell kezelni, nem elég egyik vagy másik magában.
En tok nem tudom mitol, de egyik naprol a masikra tele lettem pattanadokkanasokkal, es voros az arcom. Elbujdokolni nem lehet.
Ilyenkor is ki kell lepni.
Igen, gyantázni, ha zavar, vagy a tartós szőrtelenítés, azért ez nem a világ vége. 17 kiló még nem annyira extrém, de azon, hogy ne egyél extrém mennyiséget, de semmi csodálkoznivaló nincs rajta, ha édességgekkel okozol magadnak örömet.
Szerintem ne kívülről keresd a megoldást, magadban van ...
Én is szőrös típus vagyok, ez van. Amiben én nem hittem, de aztán tényleg bevált és ajánlani tudom az a tartós szőrtelenítés.
Az édességsóvárgás + szőr viszont mégis hormongondra utalhat, én felkeresnék egy másik orvost.
További ajánlott fórumok:
- Tényleg várandós vagyok vagy csak bebeszélem magamnak?
- Hogyan tudnék változtatni magamon? Bennem van a hiba? Annyira magam alatt vagyok, teljesen...
- Annyira ideges és elkeseredett vagyok. Muszáj kiírnom magambol. :((
- Kicsit jobban megeröltettem magam nagydolog közben, lehet baj belőle? 15 hetes vagyok, és nagyon mérges magamra. :(
- Időnként nagyon magam alatt vagyok. Még mindig nem sikerült...
- Mihez kezdjek magammal, ha egy olyan periódusom van, hogy teljesen magam alatt vagyok?