"Madja" látnoki jövendölés. Hiszel benne? (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Valami eljárás indulhat a"parapszihológiai centenáriumi központ"ellen.
network.hu lopás átverés klub
Már éppen ideje.Nekem 5 millát adtak volna ha befizetem a csekket.Ha-ha!
Válaszra sem méltattam őket.Fél év után megunták az egyoldalú levelezést.
Köszi, hát csak akkor kéne az is, ha ingyen lenne.
Vagy ha boltba venném.
Én nem hittem el, meg nem úgy vágtam bele
a dologba, hogy jajjj én milliomos leszek.
Tudni kell hol álljon meg az ember,
meg nem kell mindent elhinni. :))
Az a kő, nem az a kő ami Peruból származik, az csak a csillagjegyed szerencse köve. Az ingyen volt, a perui kőért fizetni kell, és egy nő küldi Peruból, talizmánnal együtt.
Jól tetted, hogy nem dőltél be. Gratulálok.
Jó, hát én elhittem, hogy az a perui kő szerencsét és boldogságot hoz majd az életemben. Jó lecke volt, küzdjek magamért. Megtanultam, a jövőmet csak is én formálhatom.
Nem is ez volt a gond, de ha boldog és gazdag leszek, minek nekem a lottószám, meg a varázslat, a kő magába nem elég? Nem vagyok én mohó, csak egy kicsit jobb körülmények között szeretnék élni. De ennek nem volt vége, ajánlatok, kínálatok, csekkek amik egyre magasabb összegről szóltak. No mindegy. Már csak a kíváncsiság hajtott, de én is visszaküldtem, és már meg is jött a pénz. Remélem ennyi volt.
Én akkor is azt gondolom, hogy ez egyfajta becsapás, mert az egyszerű emberek elhiszik, hogy valaki meg tudja változtatni az életüket.
Milyen pénzt?
Jahh, én nem küldtem nekik semmit.
Dobtam mindent ki. Nekem úgyis a kristály
kellett. XD
Csekkeket is elégettem.
Nyoma se legyen. Mert minek fizessek csekket?
4 Papírlapért? XD
Nekem is sok szöveges lapot küldtek meg csekket.
De nem foglalkozom vele.
Nekem csak a kristály kellett nem pénz. XD
De nem küldtem el a csekket.
Nem akarom én se beküldeni a szelvényt.
Amikor megláttam a csekkeket
meg szelvényt égettem el mindet.
Remélem nem lesz belőle baj. XDD
Én nem is a pénz miatt mentem rá.
De mondom kipróbálom,
de amikor megküldtél a papírokat mondom jó
kit érdekel.
Jahh elkérnek 10000-eket és akkor
szelvény, meg bankszámlaszám.
Normális ember nem ad meg ilyen adatokat úgysem.
Le vagyok döbbenve, hogy évek óta megy a hülyétés, szégyelem, de engem is megvezettek. Az ember nyomorába, már mindenbe kapaszkodik, csak jobb legyen. Fekete mágia létezik, és lehet, hogy a kő a talizmán valóban meg van "delejezve", hogy minnél jobban el legyen homályosítva a szemünk és fizessünk.
Én csak arra vagyok kiváncsi, hogy valaki, küldött-e vissza valamit, és kapott-e visszatérítést?? Én küldtem, de se kép, se szó..csak millió levél, hitegetés, csekk...és már csak a kivágott fák miatt aggódom.
Továbbra is élnek,és virulnak a csalók!
Ne dőljetek be nekik!!!Átverés az egész Madja,meg a többi dolog,csak mindig próbálnak más más médiumi neveket kitalálni,hogy gyanútlan embereket tőrbe csaljanak.
Vajon emberek az ilyenek?Ennyire megéri nekik a pénzért hülyére venni reménykedő embereket?!Kihasználni őket?
Volt itt említve valamiféle csoport is,annak se dőljetek be!
Sziasztok!
Most láttam, hogy az e heti (XII. évfolyam 27.szám 2009.július 2)Story magazin hátoldalán Theresa Gallas ígéri, hogy ingyen és csakis ingyen megmondja az enberek szerencseszámát, meg születési kristályát, stb... csupán csak be kell küldeni a szelvényt... Számomra az a megdöbbentő, hogy olvasom a beírásaitokat, látom, hogy ezek a szemétládák már évek óta mennyi embert vertek át, hogy lehet, hogy még mindig vannak, vígan élik világukat, hirdethetik magukat?! Hihetetlen! És felháborítónak tartom, hogy pontosan az ilyen idióták miatt nem veszik komolyan azokat, akiknek tényleg vannak képességeik.
Húú ezt még be kell írnom!
Tegnap egy nagyon jó mondat hangzott el a House-ban! :) kb. így szólt:
"A gonoszok diadalmaskodása a jók tehetetlenségének köszönhető"
Sziasztok!
Hát teljesen el vagyok hűlve (csak emiatt regisztráltam, hogy hozzászolhassak!)
Nos:
Anyum is kapott ilyen leveleket, a mai napig torpedóznak, teljesen ugyanaz a kivitelezés, amiket olvastam a fórumokon!
Nagyon örülök, hogy vannak szintén elszánt, ez ellen tenni akaró, tudatos emberek, mert én is tenni fogok!
Csatlakozom ahhoz, akik már tettek lépéseket, nálam most telt be a pohár.
Érdekel, akik írtak különféle hatalmi szervekhez (Versenyhivatal, Fogyasztóvédelem, esetleg Pszáf, bíróság stb.) mik az eredmények?
Én mindezeket ugyanis most akarom meglépni!
Mindenképp! Ez már erkölcsi felelősségünk és kötelességünk, hogyha tudunk ilyenről, azt jelentjük. Ez a minimum amit megtehetünk.
Kedves Boszi !
Ne adtam meg a számlaszámot - bár nincs mit levenni róla :(((((
Tudod őszintén gondolkodta rajtaa , hogy ilyen átverést én is tudnék tenni.
Miért a feltételes mód ?
Nem tudnék se aludni , se a fiam szemébe nézni.
Valahogy a pénz szerzésnek ez a módja nem tenne se boldoggá se büszkévé.
Na mindegy.
Köszönöm , hogy reagáltál.
Boldog Nyulat nektek !!
bocs a dupla beillesztésért meg az m betűk hiányáért !
Párom kiporszívózta a klaviatúrát azóta érdekesen működik !!!!!
Szia mindenki !
Én csak azért is alapon válaszoltam a levelekre de nem kűldtem pénzt és minden alkalommal jeleztem , hogy nem is fogok ! Az előző levelebe beleírtam , hogy a Fogyasztóvédelmi Hatóság ebere szerint perelhetőek lesznek , ha nem történik meg a kifizetés . A mostani - tegnep kaptam meg - levélből idézem a választ , a nevemet kixxxxx - elem :
"Garantált Díjkiutalási Tanúsítvány
xxxxxxxxxxxx !
Valóban egy 5. 500. 000 összértékű főnyereény válik az Ön száára elérhetővé , ha visszakűldi illetékes ügyosztályunk számára a saját kezűleg aláírt Kiutalási Meghagyását .
Emlékeztető : xxxxxxxxxxxxx ,
az , hogy ost kézhez kapta a jelen Szeélyes Egyedi dokuentuot , azt jelenti , hogy sűrgős választ várunk Öntől. A szabályzatnak megfelelően mi KÖTELESEK vagyunk kiadni az 5. 5000. 000 forint összértékű nyereményt. "
A vicc az , hogy sehol se köteleztek - még - arra , hogy fizessek.
Az előző levelükben kértek , hogy jelölje meg a nyeremény átvételét . Én a bankkártya személyes átvételét húztam alá .
Sajnos a kamu szag még mindig itt terjed , de várom a folytatást. A leveleimben továbbra is finom fenyegetést alkalmazok - feljelentés , nyomozás egyebek - és tudjátok mit ! Elkapjuk őket ha csaltak ! Én jeleztem hivatalos szervek felé - írtam feljebb - mielött az első levelet visszakűldtem volna.
Hát naív akarok maradni - szőke herceg , fehér ló , parapszichológiai centenáriumi kp zabáló sárkány , lila tehén stb - , a magam jogi tapasztalatos állapotommal együtt.
Minden levélről másolatot készítettem , eltettem a borítékokat is . Most ott tartunk , hogy a nyereményem bankkártyára fog érkezni azonnali kiutalással.
Szia mindenki !
Én csak azért is alapon válaszoltam a levelekre de nem kűldtem pénzt és minden alkalommal jeleztem , hogy nem is fogok ! Az előző levelebe beleírtam , hogy a Fogyasztóvédelmi Hatóság ebere szerint perelhetőek lesznek , ha nem történik meg a kifizetés . A mostani - tegnep kaptam meg - levélből idézem a választ , a nevemet kixxxxx - elem :
"Garantált Díjkiutalási Tanúsítvány
xxxxxxxxxxxx !
Valóban egy 5.500.000 összértékű főnyereény válik az Ön száára elérhetővé , ha visszakűldi illetékes ügyosztályunk számára a saját kezűleg aláírt Kiutalási Meghagyását .
Emlékeztető : xxxxxxxxxxxxx ,
az , hogy ost kézhez kapta a jelen Szeélyes Egyedi dokuentuot , azt jelenti , hogy sűrgős választ várunk Öntől. A szabályzatnak megfelelően mi KÖTELESEK vagyunk kiadni az 5.5000.000 forint összértékű nyereményt. "
A vicc az , hogy sehol se köteleztek - még - arra , hogy fizessek.
Az előző levelükben kértek , hogy jelölje meg a nyeremény átvételét . Én a bankkártya személyes átvételét húztam alá .
Sajnos a kamu szag még mindig itt terjed , de várom a folytatást. A leveleimben továbbra is finom fenyegetést alkalmazok - feljelentés , nyomozás egyebek - és tudjátok mit ! Elkapjuk őket ha csaltak ! Én jeleztem hivatalos szervek felé - írtam feljebb - mielött az első levelet visszakűldtem volna.
Hát naív akarok maradni - szőke herceg , fehér ló , parapszichológiai centenáriumi kp zabáló sárkány ,lila tehén stb - ,a magam jogi tapasztalatos állapotommal együtt.
Minden levélről másolatot készítettem , eltettem a borítékokat is . Most ott tartunk , hogy a nyereményem bankkártyára fog érkezni azonnali kiutalással.
SZiasztok!
Én is kaptam ilyen levelet, 5 millás nyereményről szólt...Jeleztem a gazdasági versenyhivatalnak...olvassátok el a blogomban! megéri, nevetséges!
www.loladomi.blogspot.com
Sem Te sem mas nem "hülye"minden ember valami vezérel így Téged is mikor ide feljöttél.gondolom.
semmivel nem vagy butabb mint mas megvan a magad teoriája mindenröl ez így van rendjén.a fajdalmadat pedig felkell dolgoznod.a feszültséget meg levezetned akar itt.ez van.nem akar szerintem senki bantani
sziasztok.csak annyit szeretnék írni.hogy mondani sokmindent lehet ahogyan írni is arc nélkül.hiszen ez egy virtualis vilag.
de azt szeretném kérni.hogy gondolkodjunk el azon .hogy azzal ha itt vitatkozunk valami megváltozik?
mindenkinek szíve joga a véleményét kinyilvánítani .de csak hatarokon belül.ez a portal nekem nagyon tetszik mert értékes dolgokat talaltam itt.de kérlek benneteket.hogy gondoljátok végig ha valaki feljön ide s azt látja ez is csak "veszekedö"forum mit érez majd.mindenki magan ügye miben hisz.kitöl vár segítséget ezen nem kellene sértödöni.szerintem maradjunk az emberi hangnemnél.s viselkedésnél.
köszönöm :ildiko
teljesen hibbnatak vagytok most már!
azt sem tudjátok miről van szó!