Szokott-e lézerpointerrel játszani a macskátok? (tudásbázis)
Két cicám szereti, bár megvárják mindig a másikat vele. Csak az egyik fut, másik lesi.
Szerintem szeretik. A nagy szokott lihegni utána, de akkor is ezt csinálja, ha a kisebb után fut. A kicsi fittebb.
Sziasztok!
Macskatartóktól kérdezem, hogy szokott-e lézerpointerrel játszani a macskátok? 2 napja, amikor ezzel játszott, már 20 centi futás után hangosan fújta ki a levegőt az orrán, amit eddig nem vettem észre. Olyan, mintha kifulladt volna, de azt mondta ismerősöm, hogy csak felpörgette magát. Amúgy semmi más nincs vele, nem beteg, ugyanolyan, mint szokott lenni, csak ez fura volt. Van valakinek ilyen tapasztalata? Ja egyébként, tudom, sokan ellenzik a pointert, én se hülyítem vele mindig, de néha megfuttatom, és aztán kap jutalmat, egyébként azóta nem játszottam vele ezzel.
További ajánlott fórumok:
- Anyósom meghalt, apósomnak van új kapcsolata, a férjem meg nem akar "családosdit" játszani. Megoldás?
- Mit tennél, ha megharapná a gyerekedet egy másik gyerek, mert a te gyereked nem akart vele játszani?
- 3 éves kisfiú lányos játékokkal szeret játszani
- Te mennyire engednél 9 éves gyereknek 18 év feletti öldöklős, zombis, gyilkolós, verekedős filmeket, pc játékokat nézni, játszani?
- Hogy került hozzád a legutolsó macskátok?
- A Margit-szigeti zenélő szökőkút szokott-e már zenélni óránként?