Ma vagyunk 1 évesek! Mit készítsek neki? (beszélgetős fórum)
Pont van mellettünk egy ilyen ahol gravíroznak,csak nem akartam "annyira" költeni,hisz neki sincs pénze,így vásárolt ajándékba nemigazán akartam gondolkodni.
Valami ragasztott,festett....nyomtatott... dologba gondolkodnék..:)
Kár, pedig pont a közös képes naptárat akartam javasolni. Igaz még én sem próbáltam, mert nekünk meg alig van közös képünk én utálom a fényképezőt. :(
Póló, bögre valami szép kis plüssel nekem sem jut jobb az eszembe sajnos. Én nem vagyok valami kreativ ált. kész dolgokat vásárolok, tavaly nivea ajándékcsomagot kapott. Idén meg szerintem parfümöt fog, mert a sógornője pacsulijaitól már kész vagyok!
Már kigondoltam neki 1 hete egy ajándékot,hogy azt elkészítem,de nem jött össze.:( Így már csak a ma du.-án áll a rendelkezésemre hogy valamit készítsek.
Melóba vagyok,így sütni,főzni nem tudok,de ezeken kívül szinte mindent megtudnék csinálni,csak ötletem nincs.:( Fényképes dolgot már sokat csináltam neki,azt nem szeretnék.
Ha valaki tudna segíteni..,hálás lennék.:)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek nem vagyunk már elég fontosak neki?
- Vasárnap böjtölő ebédvendégem lesz. Mit készítsek neki, hogy meg tudja enni?
- Mikor vele vagyok, úgy érzem nagyon szeretem, érzem, hogy kellek neki, de mikor külön vagyunk nem érzem, hogy törődne velem
- Párommal a szakítás nyüglődésében vagyunk.Néha a munkahelyemmel szemközti parkolóban ül az autóban és néz.Mit írnátok neki sms-ben?
- 15 éve vagyunk barátnők. Mit csináljak, illetve vegyek neki?
- Gyomorfekélye van a páromnak! Milyen ételeket készítsek neki a hétvégén, hogy picit javuljon? Mi az ami nem árt? Húsleves?