Ma lett 25 éves. Nagyon fáj, hogy nem köszönthetem fel. (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Egyszer évődtem hasonlón, és azt mondta valaki,” ha neked eszedbe jut, és szíved szerint megtennéd, írj!” Az meg az ő dolga, hogy mit kezd vele. Az már róla szól, hogy meglepődik, örül, tolakodásnak veszi, nem érti, összezavarja. A te szándékod jót kívánni a szülinapján. Az meg szép :)
(Volt anyósomnak nem tudtam, írják-e)
Köszi a bátorítást mindnyájatoknak! Még meggondolom. Félek, tolakodásnak venné.
Már az is jó volt, hogy kiírhattam magamból. Hiányzik nagyon, mit szépítsem.
Attól még dobhatsz neki egy szülinap köszöntő üzenetet, nem?
Vagy egy torta, virág, pezsgő, koccintós pohár, stb. jelet.
Hivatalos, mondhatni munkakapcsolatban voltunk. Jobban megszerettem őt, mint másokat, akikkel hasonló kapcsolatba kerülök. A vonzalom kölcsönös volt, de objektív okok miatt nem lehetett köztünk semmi. Legfeljebb egy szép és rövid kaland lehetett volna, jövőkép nélkül.
A közös munkának vége lett, nagyon szeretetteljesen köszöntünk el egymástól.
Nem, annyira azért nem szomorú szerencsére!
Megpróbálom mindjárt leírni úgy, hogy ne legyen felismerhető a sztori.
Mi az akadálya?
Találgassunk?
További ajánlott fórumok:
- "Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . "
- Járt már úgy valaki, hogy tesztet csinált és nagyon halványan épp hogy látszódott, de rózsaszín lett a teszt csík?
- One step terhességi teszt... reggelre, nagyon-nagyon halvány csíkos lett, lehet hogy mégis van baba?
- Szerinted nagyon csúnya a fehér bőr? Szoláriumosok mellett ocsmány vagyok?
- Randiztam egy leányzóval, de utána nagyon inaktív, visszahúzódó lett, szerintetek meddig van értelme még próbálkozni?
- Kisfiam 2 éves.kb.3 hete nagyon szófogadatlan lett és üt, csapkod ha vmi nem úgy van ahogy szeretné.Mit tegyek?