Ma ketten is majdnem elütöttek. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Azért kifejezetten sietni nem kell, persze nem megyek direkt lassan én sem, de akinek ott van a popója alatt az autó, az behozza azt az 5 másodperc kiesést a következő kanyarig.
Egyébként mint örök gyalogos is elképedek azon, hogy néhányan mit össze szerencsétlenkednek gyalogosként, annyi majdnem balesetet láttam már (2 elég forgalmas kereszteződésen megyek át nap mint nap), hogy fel vagyok készülve hogy bármikor elüthet valakit előttem egy kocsi/villamos 😩 Átfutnak kisgyerekkel, babakocsival a villamos előtt, fut a buszhoz és kilép a 4sávos útra a pirosba a kocsik közé, ilyenek... Az autósok meg a másik fele, némelyik fogalmam sincs, mit csinál az utakon. :D
Előttem múltkor a zebrán megállt egy kislány telefont nyomkodni 🤦♀️ szerencséje volt velem, mert csak felhítam a figyelmét, hogy legyen szíves rendeltetésszerűen használni az úton a gyalogátkelőhelyet és keljen át, ne telefont nyomkodjon.
Fogalma nem volt mi a problémám a helyzettel 😂
Inkább nem írom le mit csinálnék velük!! 😡
Szerencsére nálam lelassítanak, még meg is állnak!
Figyelni kell mindenhol, mindenkor, a szemed legyen MINDIG ott, ezt autóvezető oktató is tanítja! Első a figyelem!
Nálad ott van a felelősség hogy mennyire figyelsz, tehát elsősorban rajtad múlik!
És ha gyorsan át akarsz menni, ő is jobban rákapcsol mert versenyezni akar ki a gyorsabb, viszont ha lelassítasz, netán átengeded, akkor ő is lelassít, átenged. Színtiszta pszichológia. Tükör. Majd figyeld meg! 🙂