Ma érték a monogámság? (beszélgetős fórum)
igen, érték sajnos. pedig természetesnek kéne lennie és persze becsülendőnek, nem pedig kiemelt plussznak.
Ez pont olyan, mint a munkahelyeken. Azon csodálkozunk, és azt meséljük el elsők között, ogy az XY vagy a főnök, vagy bárki milyen normálisan kért/kérdezett/mondott, neadj'isten kedvesen szólt hozzánk, holott ez akapvető lenne, hogy a másik embert megtiszteljük azzal, hogy EMBER módjára fordulunk felé, teremtünk vele kapcsolatot. Ennek kéne a normálisnak lennie, és nem a plussz jónak, amit kiemelünk.
Amit pedig külön megemlítünk, inkább a felháborodás kéne hogy legyen, hogy most mégis milyen hangnemben mert velem beszélni az egyik kollégám stb.... azért kéne ennek így lennie, mert ezáltal ez megy ritkaság számba.
Szerintem annyira tele van a világ mocsokkal ,annyira elfogadott a hűtlenség ,hogy sokan azt gondolják megtehetik ,hiszen mások is ...és úgy érzik soha nem derül ki...akkor meg miért is ne.
Figyeljétek meg : Ha kiderül egy -egy eset mosolyogva , kárörvendően mesélik tovább az emberek..Hibáztatják a megcsalt felet
Egészen addig ,amíg velük is meg nem történik
DE igen ! Válaszolva a kérdésre :Értéknek kéne ,hogy legyen!
tudom, hogy az már nem mono, de van akinél az belefér, nálunk nem
de ha nem bízok a férjembe akkor, hogy fogunk élni?
lehet, hogy naív vagyok de megbízok benne, és ő is bennem
és sajnálom ami veled történt
Ha kettőnél több személy van a kapcsolatban, az már nem mono.
Kívánom, hogy minden bizodalmad teljesedjen! Ne riasszon el, de nekem 30 év után derült ki, hogy évekig kétfelé klimpírozott, pedig olyan "nyúlbéla" fajta.:(
SZÁMOMRA az jelenti, hogy egy férfi és egy nő közötti kapcsolat, melybe csak egymáséik, és nincs 3. személy
de van olyan is akinek egy 3. is belefér
lehet hogy naívság, de és bízok a férjemben, hogy nem tenne velem soha olyat, hisz hozzámentem és tőle szeretnék gyerekeket, és ez fordítva is igaz
Jaj, semmi!!!:-)
Csak gondoltam, tisztáznám, hogy te mit értesz monogámia alatt, ugyanis ebből volt az imént félreértés.
További ajánlott fórumok:
- Amit nem értek az anyukákban
- Tényleg egy hisztigép lennék, csak mert normális értékrendjeim vannak?
- Miért nem értékelik a gyerekek egy része a kaját?
- Vagyontalan emberek emberi értékei nem számítanak?
- Miért nem értékelik a nők a "jófiúkat"?
- Az igaz, hogy a szép emberek felszínesebb értékek szerint élnek?