Ma derült ki, hogy apukám gyógyíthatatlan beteg, a párom pedig elment bulizni (beszélgetés)
Csak a pasid... miert ne menne el... ha otthon marad, akkor meggyogyul?
Az enyem is evek ota sulyos beteg; de nem temetek.
Ezt neked kell tudni, ha nem esne rosszul neked, akkor nem indítottál volna erről fórumot.
Valahol azért is vagyunk együtt valakivel, hogy osztozzunk jóban rosszban.
Oh,végre valami amiben egyet értünk :) ez nálunk nagy szó ;)
(viccből írom nem bántásból)
Szia!
Mi újság?
Nekem így nem. Akkor igen, ha megbeszélték volna, hogy meglátogatják együtt a szülőket, de aztán a férfi lemondja az utazást a buli miatt mondjuk egy nappal.
Azonban senki sem tudhatta előre, hogy milyen híreket kap a hölgy mikor hazaérkezik.
Honnan tudod, hogy berúgott?
Lehet úgy is valakinek jól érezni magát, hogy nem iszik.
Illetve lehet sokszor kifelé mást mutatni amit belül érez az ember.
Hallottam már olyant, aki belehalt egy tüdőgyulladásba és olyanról is aki felépült egy daganatos betegségből.
Miből gondolod, hogy a buli alatt nem gondol a beteg apósára és a feleségére?
ja így már értem!Nem a pasid a gond,csak maga a helyzet,hogy éppen így alakult.
Hát,nem irigyellek,sajnos pontosan tudom milyen érzés egy ilyen hírt hallani.
mit mondjak?..legyetek erősek:)
Attól, ha esetleg a feleségem itthon fekszik tüdőgyulladással én még együtt érezhetek vele, ha elmegyek dolgozni és nem ülök az ágya mellett egész nap.
Itt is együtt érezhet a párja, attól, ha a haverokkal kikapcsolódik.
Nem írtam, hogy bunkó.
A két szituáció pedig teljesen más. Ahogy a szánakozás és együttérzés is.
Ez esetben két dolgot tehetsz. Az egyik, hogy nem várod el a párodtól, hogy otthon üljön a sötét lakásban egyedül, mert neked most nagyon rossz. Attól ugyanis nem lesz jobb.
A másik, hogy hagyod magad meggyőzni, hogy tróger, tahó, bunkó - már nem is emlékszem, milyen jelzőket olvastam még :)
Nem tudom, milyen a kapcsolatotok, ha ő az, akivel szilveszterkor szakítottál, mert nem veled akart bulizni, akkor valószínűleg van mit dolgozni a kapcsolatotokon.
De hidd el, az, hogy ő most nem otthon ül, hanem a haverjaival múlatja az időt, nem jelenti azt, hogy nem szeret, sőt azt sem, hogy nem empatikus az apáddal.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható?
- SMA - egy gyógyíthatatlan genetikai betegség
- Csomót a mellben műteni kell? Más módon hogyan gyógyítható, teljes gyógyulás van-e?
- A cukorbetegség gyógyítható?
- SMA - egy gyógyíthatatlan genetikai betegség (kicsit más oldalról)
- Mivel előzhetném meg a migrén-rohamom, vagy mivel gyógyíthatnám?