Ma a boltokban meglátunk valamit mi felesleges de jol volt elénk téve (beszélgetés)
13. Spiritus
2009. dec. 8. 08:32
Ha háztartásban felhasználható dolgoról van szó, én nem fogom vissza magam. Időről időre rendet rakok az ilyen cuccok közöztt, és akkor rájövök mennyi van, és elhasználom és csak nagyon sokára kell újat venni. Profogót meg nem veszek, tényleg, annak nem sok értelme van. Kaja sem árt ha van otthon, csak a romlandóknál figyelni kell. Ha nincs is kedvem, és valami lejárat elött van, valami kaját kitalálok belple az tuti. Ha meg nem oda rakom a párom elé hogy egye meg :)
12. Lili13
2009. nov. 22. 06:40
Ha nem elelmiszer, csak akkor veszem meg, ha masnap hasznalom is (haztartas) vagy felveszem (ruha)... ha a gyerekrol van szo, persze nekem is nehezebb ellenallni... de a napokban mar faj a derekam a sok apro mutyur osszeszedegetesetol, igy legkozelebb erre fogok gondolni, mielott veszek neki megint valamit!
11. alfoldi13
2009. nov. 16. 17:43
hát nálam a helyzet változatlan itt is...
10. kattyus (válaszként erre: 7. - Alfoldi13)
2009. nov. 14. 22:33
Na ez egy tuti takarékosság. Otthon maradni.
9. kingi7
2009. nov. 12. 00:19
Gondold végig, van-e rá szükséged, tudod e hasznosítani? Évente hányszor vennéd elő? ha porfogó minek? legyen mit takarítani? És ezek után dönts!
8. f5eee65dbe
2009. nov. 11. 13:02
jajj,én is már annyi felesleges dolgot már megvásároltam..tárgyilag értem aztán nince is kihasználva csak jo porfogo:)...de hát ez van..
7. alfoldi13
2009. nov. 11. 11:44
én azért látim mások kocsiját is nem én vagyok ezzel egyedül.. én mindig kártyával fizetekés legjobban ugy tudok sporolni hogy nem megyek egyáltalán...
6. 3da8f53e4a
2009. nov. 11. 11:19
Mindig kevés pénzzel indulok el otthonról:)) így nem kisért a felesleges cuccok vásárlása. De újabban a párom vásárol be -mert munkanélküli -és csak a napi kenyér,tej,felvágott amit vesz.
De tényleg csak nagyon minimális pénzt viszek magammal.
5. globus
2009. nov. 11. 11:16
Amennyiben élelmiszerről van szó, nem gond, hiszen biztosan elfogy, max. a következő napon. De csip-csup használati tárgyakat nem szoktunk megvenni. Főleg a 3-at fizet-négyet kap típusú csomagolások ösztönöznek pazarlásra.
4. 81Krisztina (válaszként erre: 3. - Meliga)
2009. nov. 11. 10:45
Én is így szoktam ellenállni:)
3. Meliga
2009. nov. 11. 10:38
ha nem lett volna rá pénzed, nem veszed meg. :)
2. kattyus
2009. nov. 11. 10:38
Én ellent tudok állni. Nincs is kísértés.
1. alfoldi13
2009. nov. 11. 10:35
és hopp már meg is vettünk pedig utolag átgondolva semmi szükség rá.. nálam sajnos akad ilyen pedig hányszor elhatározom.. nem.. ellenállni még se sikerül...
További ajánlott fórumok:
- Most megint feleslegesen áltattam magam, vagy mi lehetett a baj?
- Aki szintén várja a "műhús" (sejtekből előállított) megjelenését a boltokban
- Miért kell segítenünk azoknak a deviza hiteleseknek, akik teljesen feleslegesen vettek fel hitelt?
- Hasznos és haszontalan babadolgok, avagy mit érdemes és mit felesleges megvenni a babának?
- Junior tejital - tényleg felesleges?
- Mi az amire rájöttetek, hogy felesleges pénzkidobás volt az életetekben?