Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Lyoni pástétomtekercs recept

Lyoni pástétomtekercs recept

A Lyoni pástétomtekercs hozzávalói:
50 dkg sertéshús
2.5 dkg zsír
1 kis fej vöröshagyma,
10 dkg vaj
2 db tojás
örölt bors só
füszerpaprika


A Lyoni pástétomtekercs elkészítési módja:
A húsból pörköltet készítek, majd kihűlés után péppé zuzzom. Alufóliát megolajozom és rákenem, négyszögletes alakban. A tojásokat keményre főzőm,vajjal habosrakeverem, sózom, borsozom, Szorossan összetekerem, (vigyázzunk a fólia nélkül) Majd a fóliába csavarom és 24 órára hűtőbe teszem. Tálalásnál forró vízben mártott késsel szeletelem.


Kategória: Húsételek receptjei


A lyoni pástétomtekercs elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook