Lyoni pástétomtekercs recept
A Lyoni pástétomtekercs hozzávalói:50 dkg sertéshús
2.5 dkg zsír
1 kis fej vöröshagyma,
10 dkg vaj
2 db tojás
örölt bors só
füszerpaprika
A Lyoni pástétomtekercs elkészítési módja:
A húsból pörköltet készítek, majd kihűlés után péppé zuzzom. Alufóliát megolajozom és rákenem, négyszögletes alakban. A tojásokat keményre főzőm,vajjal habosrakeverem, sózom, borsozom, Szorossan összetekerem, (vigyázzunk a fólia nélkül) Majd a fóliába csavarom és 24 órára hűtőbe teszem. Tálalásnál forró vízben mártott késsel szeletelem.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: gevi1931, 2013. dec. 8. 09:44
A lyoni pástétomtekercs elkészítési módja és hozzávalói.