Lúzer:)) (beszélgetés)
Egy ismerősöm mondta egyszer: "Irrigálja a gyerek szemét a szappan!"
: DDDDD
basszuskulcs,ez már nem semmi!Vannak ilyen zűrös napjaim nekem is!Ha valaki látna ilyenkor,összesz**ná magát,a balfaszságomtól!:DDD
májusban történt:jelentkezni megyek egy munkahelyre!már telefonon minden le van zsírozva,tehát,utazok!Reggel korán keltem,kb 5 kor,hogy elkészüljek,7 re!leülök a gép elé,kv cigi-mindennap így kezdődik!csakhogy,sikerült az egész kávét magamra borítanom,a cigit meg fordítva gyújtom meg!semmi gond!zuhanyzok--hátha felébredek...magasított "küszöb" van a kabinon,úgy esek be!nyugodt vok!sikerült beérnem időbe a zeg-i buszhoz!félreértettem az infókat,a busszal kapcsolatban,így sikeresen elmegy az orrom előtt,amit végignéztem! :( köv busz,kb 2 óra múlva indul!irány haza...vissza!buszt elértem,de ilyen nincs!leszállok,magassarkúban,átverekszem magam azon a kis picsányi árkon,(rövidíteni akartam),de akkorát csúsztam lefele,hogy utána megértem napirendre térni!hazafelé,kapaszkodj meg!4,5 órát vártam a legközelebbi buszraaaaaaaaaa!!!!már sírtam kínomban!az a napom el volt átkozva!!!!!!
Próbálok... nem vagyok kifejezett "lúzer", de mindig történik velem valami... a csillókról már olvashattál...
de v.színű most hatással ven rám ez a "hülye fórum"... ( :DDD )
tegnap megyek haza - tömegközlekedés - olvad az aszfalt...bele is ragadt a sarkam... felszállok a buszra, ott meg majdnem odaragadtam...olvadozok hazafelé - az állítólag légkondicionált buszon - arrébb nyúlok a kapaszkodón...mi a bánat ez? Emelem fel a kezem, nézem...hát egy rágógumiba kapaszkodtam...de jó...próbálom elengedni, nem megy...végigtörlöm a kapaszkodón..a hűségben nyúlik, mint a nemtommi, de próbálok tőle nem túl feltűnően megszabadulni...szerencsére senki nem vette észre...pzs. után kutatok a táskámban, szerencsére megvan...szállok le...rálépek a szoknyámra, majdnem orra bukok lefelé...de sikerül megtartani az egyensúlyom...mig hazasétálok, -kb. 5 perc - a szandálom ragacsos sarkára minden ráragadt...már röhögtem magamon...mi jöhet még???
:)))
Nehogy azt hidd, hogy a pestiek úgy születtek, hogy tudták...szerinted eleinte "mi" is mennyit bénáztunk?
De ha mostanában erre jársz, vigyázz, mert elkezdték bevezetni a villamosokon - amelyiken lehet - hogy leszálláskor ugyanúgy kell jelezni, mint a buszon, mert a villamos is csak akkor fog megállni a megállóban, ha van leszálló utas, vagy a megállóban áll valaki... :)
Sziasztok Változó, demoon24!
Nagyon jól felhoztátok ezt az oldalt - annak ellenére, hogy nem is ti kezdtétek... tök jó!!!
:)
Óvatosan...
:DDDDD
Büszkén vállalom (általában) hogy "vidéki" vagyok, de akkor látszott is :(
:))))
Hihhiihihi, nem semmi :)))) ciki.
De legalább szereztetek nekik egy jó műszakot :DDDD
Nem friss ez a történet sem, de sebajság :)
Általában mázlim van (volt) és a saját kis városunkban sikerült elhelyezkednem, de egyszer úgy adódott, hogy Pestre kellett bejárnom. Az első munkanapom volt, saccper kiszámoltam én (készültem, csak nem nagyon :)) hogy mennyi idő lesz az utazás, ne hogy elkéssek...!
Hát éppen volt számolva az út, mert már féluton láttam, hogy necces lesz a történet, vagyis valószínű késni fogok, ha a tömegközlekedés is úgy akarja :/
Átrohantam a villamoshoz, mindez reggel negyed hétkor, és a vezető előtt, rögtön az első kocsit megkerülve odaálltam az ajtóhoz (ami persze zárva volt). A villamos már tele volt utasokkal, az egyik bambábban nézett ki rám, mint a másik, és azt olvastam az arcokról, óóó, te szegény, ezt bizony lekésted!!! Kétségbeesetten mutogatom az órát a vezetőnek, hogy el fogok késni, szánjon mááá meg, és nyissa ki az ajtót. Persze semmi reakció :( Mutogatom neki, ő is csak bambán vissza rám... Gondoltam, akkor robbanj fel, ha a megállóban annyi kedvesség nincs benne, hogy még kinyissa az ajtót, hiszen még nem indult el, akkor mi van mááár??? Akkor látom, hogy az utolsó kocsihoz fut egy fiatal srác, és a villamos oldalán kívülről megnyom egy gombot, és felszáll. Ó. Akkor néztem, hogy ez így működik :X
Régen a vezető nyitotta... hümmm. Tehát ezek nem azért néztek rám olyan sajnálkozó tekintettel, mert lekéstem, hanem azért, hogy honnan a fenéből pottyantam oda, ennyire nem lehetek "műveletlen", hogy nem tudok felszállni egy villamosra!?
Azóta tudom hol a nyitógomb :DDD
Nyugi, a "János" megtette :)))
így utólag már nem annyira gáááz... :)