Lovasok topicja (beszélgetés)
Sziasztok!
Hátha valaki előkerül :-))
Van valakinek tapasztalata a lovas középiskolákkal kapcsolatban???
Ha igen, szívesen fogadom a tapasztalatokat!
köszi!
Igen...innen..DD...a régi szép időkben röpködtek itt a fórumon a lovas poénok....
meácska....semmi különös csak próbáltam elmélyedni a html.....útvesztőben....DD
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, tudja-e valaki, hogy egy lónak mekkora az előírt karám méret!
Kedves szomszédaink, akik a labradorukat is láncon tartják, most szereztek egy lovat is. :(
A telkük be sincs kerítve, szóval a semmi áll rendelkezésre...
Én nagyon szeretem a lovakat és sajnálom szegényt, hogy ilyen embereké lett. :(
A kutya menhelyről való, őket már értesítettem, de ha a pacival is hasonlóan bánnak, kénytelen leszek a jegyzőhöz fordulni.
hihi...hát én 29 éves vagyok .:-)
Az nm számít,hogy kicsi vagy.A lovaglást időben kell elkezdeni...Én késöbb kezdtem,tini koromban,de azóta sem tudom abbahagyni...
Ponyclubos vagy?Tudod,az a lovas könyvklub.Ha nem,és érdekel,csak szólj.Lovardába jársz lovagolni?Milyen szinten vagy?
Na,jó napokat!!!!
Tessék róla írni!!!:-)
Na mi a helyzet csak nem újraéledünk???...Hmmm??..
Lett ám egy Pónink is BETYÁR!!!
szia!
akkor jó helyen jársz!
Én 16 éve lovagolok.Te? írj pár dolgot magadról!
hello!
miért,mi van?miért lógatod magad?
én megvagyok,meg a lovak is,gyakran járok szerencsére..gyerkőcöt viszed még?
háló, én lógatom a mindenem :)
suli indult valakinek?
lovak hogy vannak? és lovasok? :D
Pfff.miért vérezhet egy ló orra???..Én csak reggel vagyok hajlandó lovazni a meleg miatt...az enyémek érzik a frontot és ennek megfelelően elég zizzentek voltak a reggeli edzésnél...
Ágotánál egyébként a leg szembetűnőbb változás a kedve de azt ugye elég nehéz lefotózni...DDD..Lassan lassan haladunk, igen tudom, de legalább mostmár előre és nem a leépülés felé...a mozgása egyébként rengeteget változott és előnyösen...
Valami pici látszik már, de ne várj csodát. Nagyon nehezen hízzák vissza (legalábbis az én Szellőm is, nagyon nehezen szedte össze magát, amikor hozzám került). Lefogyni sajnos gyorsabban tudnak.
De csak így tovább, meglesz az eredménye. Hajrá!
Hali!
tettem fel Ágotaáról összehasonlítós képeket...nézzétek meg...Bár nagyon pici lépésekben haladunk...de valami csak lesz belőle...
én jelenleg a szomszédmacskákat látom el..meg a kutyákat..meg a teknősöket,meg a halakat...
bárcsak egy 5 lovas istállójuk lenne..
Nagyon édes lehet :DDD
Anyukáméknak is van egy dorombművészük. Jelenleg ránk van bízva, mert anyukámék 2 hétig nyaralnak. Úgyhogy nevelés alatt van a maccs. Bár a Laci (anyum pasija) már becsibészelte :DDD
Jajj pedig van cicastory-m is a gyerekem hozott haza...cirmi névre hallgat és már 2szer akkora mint amikor idekerült....DDDD..és egy kis mocskos alávaló hízelkedő plüssmacska...
a múltkor fejestugrott a felmosóvízbe...DDDDDD...szóval Domestossal lett fertőtlenítve..DD
Rose, nálunk lesznek kiscicák!!!!!! Még nem hallottam rendes cicastoryt tőled :-) adok neked vérfissítő, élénk maccsokat az állatkertedbe :-D
Nálam semmi extra. Hétvégén buliztam, nem lóztam. Holnapra tervezek egy esti kiruccanást.
te eltévedt állatkerttulajdonos :D
van itt is két eladó kecske :))) de az öszvérek tényleg aranyosak :) főleg ha inkább szamarak, mint lovak :D egyet ismertem, az inkább csacsi volt, makacs volt és úúúgy tudott sóhajtozni :DDD
tényleg, az állatkertbe is el akarok jutni :(
Háhhh...én meg ma láttam egy brutál aranyos öszvért..gondolkoztam is rajta hogy megveszem mert legalább a lábam leérne róla...DDDDD...
De tényleg marha aranyos volt...:):):)...nekem tetszett nagyon...DDD