Lötyögő fenékkel mit lehet kezdeni? (tudásbázis)
Almák ne adjanak tanácsot, mert sajnos ez genetika. Én alma vagyok, és ha sportolok a fenekemről-csípőmről, lábamról megy egyből le az összes felesleg, vagy még több is mint kellene, és a hasamról meg kínszenvedés a centiket levakarni, de örülj, hogy ilyen az alkatod, elkerülöd a metabolikus szindrómával járó összes betegséget, a termékenységed is jobb, és a férfiak is vonzóbbnak találják a széles csípőt, mint a férfiasabb, hasra hízós nőket.
Szóval próbálj meg megbékülni a helyzettel, és ésszerű határokon belül mozogni, hogy a lelkiismeretedet megnyugtasd ezzel.
Jah, és vékony barátnőm, aki tényleg gebe kategória szintén csípőben erős (felül mint egy törékeny madár), amint elkezdte szedni a fogamzásgátlót a kötőszövetei egyből megadták magukat, és a feneke platty :( - nem elkeseríteni akarom, de tényleg gázul néz ki már:( - ha esetleg szedsz gyógyszert, érdemes ezen is elgondolkodni, hogy a helyzet nem-e rosszabbodott Nálad is a szedés óta.
ha tényleg annyira rossz a térded, akkor konzultálj egyrészt az orvosoddal, továbbá egy gyógytornásszal.
egy online fórumban nem valószínű hogy bárki megoldja a problémád.
Sportoltam harcművészetet több éven át, de abba kellett hagynom. Az legalább segített ezen is :)
Nem lesz 90-es soha, de 95-nek örülnék :) most 103 cm a csípőméretem.
Sajnos ez genetika, de sok guggolás, kitörés, négykézlábas popsigyakorlat tud javítani a helyzeten, esetleg a kick-box is jó.
Futás teszi legjobban tönkre az ízületeket.
Akkor marad Nálad a fekvő helyzetben - oldalt fekvésben - végzett láb és popsigyakorlatok, perecben lábemelés, esetleg fitt-ball labdán guggolás, az nem erőlteti meg annyira a térdet.
A "nagy a fenekem" mit jelent?
Mást kell tenni ha +5 kg van (de az kb. ott) és mást ha +30 kg van az emberen.
Alapvetően megfelelően összeállított diéta (nem fogyis okosságok, hanem minőségi kaják & rendszeres étkezés) + sport a kulcsa a dolognak.
Sérült lábbal meg a futás sem a legjobb ötlet, ha a többit eleve kizártad, mert olyan mértékű.
Sziasztok!
Igazi körte alkatom van. Nagy a fenekem és lötyög. Mit tehetnék vele, mert már rövidnadrágot is para felvenni.
Kezdek emiatt befordulni :(
Mostanában futok, de semmi látszatja.
Kitörés, guggolás kilőve, mert nem jó a bal térdem.
További ajánlott fórumok:
- Szó-tag-lánc - az előző szó bármely szótagjával lehet kezdeni és minimum három szótagos szavakat kell írni
- Mit lehet kezdeni egy önző férjjel?
- Lehet újra kezdeni a csalódottságból?
- Mit lehet kezdeni a megunt könyvekkel? Rengeteg örökölt, illetve vásárolt könyvem van, és sok helyet foglalnak el.
- Hogy lehet újrakezdeni ebből?
- Mit lehet kezdeni viszkető fenékkel?