Loreal Casting 600 (sötétszőket) hajfestékben van vöröses árnyalat, vagy teljesen hamvas? Mennyire sötét? (tudásbázis kérdés)
4. farah
2012. okt. 15. 11:58
Már többször festettem vele, vörös és sötét. Semmiképp sem szőke. A következő számozású 500-as világosbarna már majdnem fekete.
3. Anda83
2011. júl. 1. 19:21
Köszi, csak az a baj, ha a keresőbe beírom a nevét, legalább 10 féle árnyalatban hozza ki ugyanazt a képet, van, ahol vöröses, van, ahol arany beütése van, és van, ahol natúr vagy hamvas, azért kérdezném attól, aki használta, mert ez így nagyon megtévesztő:((
1. Anda83
2011. júl. 1. 19:13
Loreal Casting 600 (sötétszőket) hajfestékben van vöröses árnyalat, vagy teljesen hamvas? Mennyire sötét?
További ajánlott fórumok:
- Milyen barna hajfestéket válasszak, hogy a végeredmény ne legyen vöröses árnyalatú?
- Tudnátok nekem olyan hajfestéket ajánlani, ami 4-6 árnyalatot biztosan világosítana a hajamon?
- Melyik a legjobb Loreal hajfesték, ami szőkítőpor nélkül világossá és hamvassá varázsolja az eredetileg sötétszőke-világosbarna hajamat?
- Hamvas világosbarna vagy sötétszőke(már-már szürkés)árnyalatú hajszint szeretnék.Milyen hajfestékkel érhetem el?
- Milyen árnyalatú ez a barna hajszín, milyen hajfestéket kellene vennem?
- Szerintetek ez az árnyalatú hajfesték elfedi a teljesen ősz hajtöveket?