Lora baba érkezése (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lora baba érkezése
Gratulálok!
Én augusztus 21-én szültem szintén ott a klinikán. Nekem sem volt fogadott orvosom, sőt én majdnem az utcáról estem be (37 hetesen váltottam erre a kórházra). A legnagyobb rosszindulattal sem tudnék senkire rosszat mondani, velem a csecsemősök is kedvesek voltak. Sok sikert nektek, akik még várjátok a babát, jó kórházat választottatok. sok sikert!!!
Szia!
Nagyon tetszik ahogy leírtad a történetet. Én is a Barossban fogok szülni januárban, bár nekem van orvosom. Örülök, hogy ilyen jókat írsz én a színvonal miatt választottam, mert csecsemő ellátásban elsőosztályú, ha baj van, bár remélem nem lesz, de azért bebiztosítottam magam. Örülök a cikkeknek és jó egészséget sok boldogságot mind a hármatoknak.
gratulálok a kicsihez! :) nagyon cuki! :)
amúgy én is ott fogok szülni április közepén, jó olvasni a pozitív véleményedet! :)
Lányom a születését tekintve nagyon pontos volt. Augusztus 30-ra voltam kiírva és augusztus 30-án 11:23-kor megérkezett a kislányom, Laura. Eddigi életem legszebb pillanata. Azóta ugyan nem sok időm van magammal foglalkozni, de az én kis hisztis lánykám mindenért kárpótol :-)
Ugrás a teljes írásra: Lora baba érkezése