Lombikbaba után spontán terhesség (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombikbaba után spontán terhesség
Nekem 4 beültetésem volt, sajnos egyikből sem lett baba.
Majd 8 év várakozás után spontán sikerült teherbeesnem, de "picur" csak 8 hetet töltött velem, velünk.
Van értelme reménykedni abban 40 évesen, alacsony AMH-val, hogy ez a csoda megismétlődik?
sziasztok!az lenne a kérdésem hogy egy barátnőm miatt aggódok 17 hetes terhes és párjáról most derült ki aki az apa hogy pánikbeteg és 3 féle gyógyszert szed régóta és most tudtam meg hogy a kismama orvosi vizsgálata és az volt a diagnózis hogy vesz.terhes a magzat(gyanitott)chromosoma 03510
ez össze füghet azzal hogy az apa gyógyszert szed?Köszönöm
Szia!
Gratulalok Nektek a Gyerekekhez!
Aki meg varakozik meg,annak meg kitartast,eröt es türelmet kivanok.
Nekünk ugyan a Kisfiunk "csak" inszeminacioval fogant,de a Kislanyunk jo 1 evre ra spontan.Most mar közel 7 honapos nagylany.:)
Báár már mi is ott tartanánk.. nálunk az andrológiai eredmény tökéletes, csak velem van gáz... nem jön a baba.. majd talán lombikon....
Nem szoktam elolvasni az ilyen cikkeket, de a tiéd jó volt... örülök,hogy látom, hogy van nekünk is, a hozzám hasonlóknak is remény..
Ugrás a teljes írásra: Lombikbaba után spontán terhesség
További ajánlott fórumok:
- Pozitív terhességi teszt után mikor kell/érdemes orvoshoz menni?
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Hogyan érjem el, hogy 18 év után is tetsszem a páromnak, ha a terhességek miatt elhíztam?
- Endometriózis műtét után spontán terhesség?
- Spontán terhesség 40 felett
- Pozitív PCT esetén lehetséges-e a spontán terhesség?