Ló helyett szamár? (beszélgetés)
mi a terved?
..mert játszmával általában nem sokra megy az ember.
Te vagy aki "szamárrá" amortizáltad magad.
Lehet nemet is mondani!
Igen, ez is igaz, de szerintem minden ilyen dologban nagy szerepet játszik az is, hogy hogyan mondja mindezt el neked az illető, hogyan adja elő, hogy ő éppen most miért nem tud veled találkozni, majd hogyan adja elő azt, hogy mégis talizhattok. Mert valóban adódhat ilyen eset, de azt akkor értelmesen el is tudja mondani.
Nekem a barátnőim voltak olyanok, hogy holmi lustaság miatt lemondták az előre megbeszélt dolgokat, nem is egyszer, azóta már nem vagyunk barátnők.
A játékos dolog meg hát...
Én távkapcsolatban élek, többször volt már úgy, hogy a párom játszott, miközben mikrofonon beszélgettünk, ilyenkor néha megszűnik a világ számára, de elfogadom, ő ezt szereti, imád játszani, 24 évesen gyerek még, és imádja az autós játékokat, ygerekkorában nem élhette ki magát:( Sokszor szokott mesélni is róla, hogy mivel játszik, és ha olyan kedvem van szívesen beszélgetek ezekről vele. Régebben azt a tanácsot kaptam, hogy ne próbáljam leszoktatni róla, inkább játszak én is. Kipróbáltam. Bejött, így sokkal jobban tudtunk az ilyen számítógépes dolgokról beszélni, ami érdekli őt. Nem kellett erőltetnem, maga is megváltozott egy idő után, mostanában már nem sokat játszik, többet foglalkozik velem.
Mondjuk cserében ő elviseli, hogy néha 1 órán keresztül be nem áll a szám, és kissé nyűgös tudok lenni, ha fáradt vagyok:)
Viszont azt hozzá kell tennem, hogy mikor találkozni tudunk, és itt lehet nálam sosem előbbrevaló a gép, mint én, max 10 percet vagyunk előtte egy nap, és sem én, sem ő nem vágyunk többre:)
Szerintem balhézz!
25 évesen már szerintem lehetne annyi esze, hogy értékeljen téged. Bááár, ki tudja..
A PÁROD??? Előbbrevaló neki a játék, mint te???
Bocs, de hány éves az illető?
Mióta vagytok együtt?
További ajánlott fórumok:
- Családi pótlék helyett Erzsébet Utalvány?!
- Van aki gyerekvállalás helyett a szabadságot választja?
- Önellátó gazdálkodás nyugdíj helyett?
- Életmódváltásnak csúfolt buta diéták, önsanyargatások helyett miért nem lehet normálisan kajálni és sportolni?
- Bálázs helyett Vacsora csata
- Magyarországon melyik településen élnél szívesen a mostani lakhelyed helyett?