Liptai Claudia (beszélgetés)
ha nem hadarva beszélne,és nem lenne folyamatosan elszállva magától,akkor a haja is tetszene,kezd unszimpatikus lenni.Véleményem szerint örök vesztes ,a látszat ellenére.Természetesebb életritmust kellene felvennie.
szóval klaudia egy igazán szép dögös nő, de agyilag.. borzalmas:D addig jó amíg nem szólal meg:D de a külsejét azért elfogadnám :D
jajj szuperül áll neki, én is szeretnék ilyen hajat:D csak az a baj, hogy nekem nem így állna mert én nem tudnám mindennap fodrásszal beállítatni :D
azt hiszem Neki mindegy,hogy rövid,vagy hosszú-jól áll Neki mindegyik
Én is megnéztem, nagyon jól áll neki! Klassz.
Olyan....hm....Marilyn Monroe-s. :DD
Szerintem nagggyon jó lett,bár nekem hosszú hajjal is tetszett de ez nagyon dögös és jól áll neki,tényleg fiatalítja.
Nekem nagyon tetszik az új haja!
Fitalaos, vagány, nőcis, jól áll neki.
Nekem nem tetszik,azaz neki jobb volt a hosszabb.
ha már Mokka,akkor százszor inkább Claudia,mint Demcsák Zsuzsa
A haj jó, de mikor a Mokkába reggel elkezdenek csipkelődni a társával, na attól agybajt kapok. Szerintem egyáltalán nem viccesek.
Új arc lett,jól áll Neki:)
Hát igen....de végül is a haja a téma....az meg tetszik:-)
még jó,hogy nem vagyunk egyformák..
Egyet értek. Régebben, még a Csííííz-ben az Rtl-en nem volt ennyire elszállva. Én nagyon bírtam. Aztán a Daróczi ügy kapcsán az ország gyászoló özvegye lett, de csak pár hétre, mert aztán nős pasival kavart (állítólag), és folyamatosan szerelmes szegény.
No mindegy. Emberileg nem igazán csípem, de jól áll neki ez a haj, az biztos.
szerintem klasszul áll neki
nem tudok erre mit mondani(vagy talán nem akarok)....
szerintem is jól áll neki
Mert annak született. Vagy azzá vált. Sztem is az, nagyon irritáló.
Szerintem tök jól áll neki.Én pedig nem mindig bírom.
Megnéztem. Azt hittem rövidebb lett, de ez jó. Viszont azzal a vörössel jobban állna neki.
Jó hogy nem Ördög Nóris stílusú mert az nagyon gáz
annyira szerintem nem rövid,mint az Ö.N.-nak,és jóval dúsabb.nem rossz!jól áll Neki!
jobb mint volt....bár a nőt uuuuuuutálom
nagyon jól néz ki szerintem.Dögös.Mondjuk eddig is az volt, de így még jobban!
kép van valahol? nem találok?
Na bazd, remélem nem járt úgy mint Ördög Nóri :PP
További ajánlott fórumok: