Lipovon tapasztalatok (beszélgetés)
Ezt másold be és mindent el tudsz olvasni a Lipovonról.
De csatlakozom az előttem szólókhoz, naponta 5-ször kevés étkezés, legalább 2 l víz és mozgás. Tuti az eredmény.
Tudod azért kérdeztem, mert ha szervi baj nincs (pld pajzsmirigy), akkor nem értem, hogy mi lehetett s gond, hogy nem ment a fogyás.
Ezt persze csak úgy lehetne "belőni", ha írnál róla.
Az tény, hogy a fogyás lassabb folyamat mint a hízás, így kitartás kell hozzás és szükség van vmilyen plusz mozgásra.
Kényelmesen nem lehet fogyni, meg kell dolgozni érte.
Ha érdekel, a kalorabazisponthun vezetni lehet, hogy mit, mennyit ettél és ha beírod, lehet, hogy rögtön kiderül, hogy hol a hiba. Egyébként meg napi min 2 liter víz kell a fogyáshoz.
Ezekben tényleg nem lehet hinni:((
A férjem meglepett zöld kávé tablettákkal.Semmi!!!!És még vissza se tudjuk kérni az árát(amit megigértek)mert se cím,se telefonszám.A hírdetési oldalukon a hozzászólások nem véltoznak,csak átdátumozzák őket.Én már írtam oda 20-szor,de rövid időn belül eltűnik.Szóval ez egy nagy csalás:((((Én magamtól biztos nem mentem volna bele,mert eleget olvasom itt a fórumokat,h tudjam,mit érdemes és mit nem.
Hogyan kipróbáltál lefogyni?
Egyébként én sem hallottam róla, de hinni sem hinnék benne.
Táplálkozás változtatás és mozgás - ebben igen.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Ex-candidások tapasztalatai
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?