Libidó növelése akár természetes, akár mesterséges úton (beszélgetés)
Hali!
Ha a mesterséges utat választanád akkor két dolgot tudok ajánlani.Tribulus Terrestris (magyarul királydinnye) ill Ginzeng!
Nőknél ill férfiaknál egyaránt tuti siker várható a készítményektől ;-)
A Cink hiánya is csökkenéshez vezet. Pótolni kell.
Ginzeng kapszula stb.
Egyébként szerintem sok mindennel lehet növelni a libidót...
Vannak afrodiziákumok, sokan azt mondják ezek tényleg hatásosak, de néha elég az is ha az ember megnéz egy olyan filmet a kedvesével, ami teli van fülledt erotikával vagy el kell menni, és valami olyat csinálni, ami nem mindennapos, hogy egy kicsit kizökkenjünk a szürke hétköznapokból ... Egy jól eltöltött nap után mindenkinek több kedve van a szexhez :)
Vagy lehet fantáziálgatni kicsit mindenféléről, akár buszon, villamoson :)
Pozitív gondolkodás :)))
Amikor elkezdtem fogamzásgátlót szedni, sajnos nálam is előfordult libidócsökkenés, de nálam mondjuk csak az első hónapban...
Meg mondjuk én hallottam ezt mielőtt elkezdtem tabit szedni és egy kicsit be is beszéltem magamnak a dolgot :S
De aztán minden visszatért a régi kerékvágásba :)
Mondjuk már nem szedek gyógyszert, de az első hónap után egyáltalán nem volt ezzel baj :)
Mondják, de így is van, hogy ingergazdag környezetben, többször támad kedve valakinek, szeretkezni.
Jelentheti ezt az is, ha valaki olyan emberek között dolgozik, akikről, az - is - eszébe jut.
Az élénk fantázia is segít.
A napközbeni kis élményeket - beszélgetés egy szimpatikus valakivel, egy érintés, egy illat - az esti hangulatban meg lehet "hosszabítani".
Elképzelni, hogy több is történt, mint a valóságban.
Ezt - a kitalált - történetet le lehet játszani, gondolatban.
Ebbe, csak akkor szabad belemenni, ha a valóság, és a képzelet között, nagy biztonsággal tudsz váltani, és nem kerülsz kellemetlen helyzetbe.
Meg kell keresni, hogy mi az oka miért nem kívánod a testi kapcsolatot a pároddal. nem vagy elégedett magaddal? Esetleg milyen gátlásaid vannak?
Rá kell arra jönni, hogy mi az ami igazán lázba tud hozni, pl: helyzet, ruha, illat, stb.
Ha szedsz fogamzásgátlót akkor próbálj minél alacsonyabb hormon tartalmút keresni mert az is nagyon tudja rombolni a libidót.
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Tud valaki jó és kipróbált natúr vagy biokozmetikumot ami minden vegyszertől és mesterséges adaléktól mentes?
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Orvos természetgyógyász segít itt Kérdezzetek
- Hiszel a természetfeletti dolgokban és mi a véleményed róluk?
- Szerotonin szint növelése természetes úton!