LG telefon az írja ki, hogy nincs elég memória, mi lehet a gond? (tudásbázis)
Annyit megtaláltam közben, hogy a közös belső memória olyan része van tele, amin mms-ek, e-mail, jáva és egyéb rendszerfájlok vannak. Mms-eket nem szoktam küldeni, letölteni semmi jávát (azt se tudom, mi az, az alkalmazásokban csak az Opera Mini van, amin internetezem), e-mail már alig van... Az egyéb rendszerfájlok nem tudom, mik lehetnek, azt se, hol tudom törölni őket. Meg vagyok különben elégedve a telefonnal, csak elkeserít, hogy lehet így a felhasználó kezébe adni, hogy így leblokkolja a használatot. Nem vagyok szakember, és érzésem szerint nem is kell annak lennem ahhoz, hogy telefont használjak.
Az összes többi memória több mint 90%-ban szabad.
Ja, és nem androidos, de azért okostelefon (tudtommal).
így tud esetleg valaki segíteni?
hát ha azt írja ki, hogy nincs elég memória, akkor nincs elég memória. :) vagy rossz (hibás). vagy vírus.
én a helyedben újratelepíteném az egész telefont. ha akkor sem működik, akkor szerviz.
További ajánlott fórumok:
- Nincs meg se az előfizetői szerződés sem a jótállási jegy de elromlott a telefon!Lehet valamit tenni, mert még van rajta garancia!?
- Samsung Corby telefonomból kettétörve vettem ki a memória kártyát. Mitől törhetett szét?
- Lg Ku990i telefon kezeli szerintetek a 8 Gb-os memória kártyát?Tapasztalt felhasználók válaszát várom!Köszönöm!
- Mi lehet a hiba? Egyáltalán a telefon memóriakártyán nem jön be semmi!
- Hogy kell betenni a kártyaolvasóba a telefonom memóriakártyáját?
- Valahogy be lehet állítani a Samsung Champ GT-C3300K telefonon, hogy memória kártyára tegye a játékokat?