Levonták már valakinek a lakás hitelét én OTP-s vagyok? (tudásbázis)
Sziasztok, megtaláltam a választ.
A fizetés dátuma: követő hó 4.
Az alapul vett deviza eladási árfolyam, lakáshitelnél (pl. személyi kölcsönnél más lehet)
aktuális hó utolsó napján a legelső deviza eladási árfolyam. Tehát a 2009.01.04-én levont (vagyis 5-én, mert 4. vasárnap volt) összeg árfolyama a 2008.12.31. 01 óra 01 perckor érvényes deviza eladási árfolyam: 179,42. Ennyi volt. Később 12.31-én délelőtt volt 181 felett is. Nos jó ezt tudni és mint a tőzsdén nézni az árfolyamot a hó utolsó napján és reménykedjünk, hogy éppen aznap zuhan jó sokat. Remélem tudtam segíteni valakinek, nemcsak magamnak.
nekem is, de nem tudom mikor
Elsején vonják, én úgy tudom, és úgy vettem észre, hogy akkor is, ha ünnep van. Ha akkor nem tudják, mert nincs fedezet, akkor 3-án és 8-án. De ez nem biztos...
További ajánlott fórumok:
- Ha lakást bérelek, van jogom lecseréltetni a zárat, hogy a tulaj esetleg ne kutakodjon amikor nem vagyok otthon?!
- Ha résztulajdonos vagyok (kissebb részben) egy lakásban, van beleszólásom ki költözhet oda?
- Ha adóstárs vagyok, kaphatok lakáshitelt?
- Mit csináljak, ha új lakásba költöztünk és nappal el volt a kutya egyedül, de most éjszakás vagyok és látom a kamerán, hogy sír?
- Mivel lehetne értelmét találni az életemnek? 30 feletti vagyok és se saját lakás, se jó munka, se rendes párkapcsolat, se család?
- Ha van 10%-om egy lakásban, ahol nem fizetek rezsit és nem is én vagyok a haszonélvező, attól még kirakhatok valakit abból a lakásból?