Levike világrajövetele (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Levike világrajövetele
Sajnos ezt a válaszodat nem tudom értelmezni.Mit jelent,hogy nem muszály utánaszámolni?Én csak megköszöntem a hozzászólásodat,és írtam,hogy már milyen nagyfiú.Sajnos nem tudom megítélni a hozzászólásodból,hogy most kedveset akartál írni,vagy esetleg mérgeset.
További szép napot mindenkinek4
Sziasztok!
Nagyon köszönöm a kedves hozzászólásokat,nagyon örültem nekik.Levikém holnap ünnepel,oroszkrémtortát kap,és azt csinál majd vele,amit akar.Az övé!Tettem fel 1 képet a cikkhez,hova tegyek még?Ezt davider-től kérdezem.Ja és rengeteg van a képeslapok között is róla,csak már régebben tettem fel,biztosan hátrébb van már.A babás-bébis-ben.Köszönöm mégegyszer a gratulákat,Üdv mindenkinek!
Boldog szülinapot Levikének!!
Nekem lombikbabom van két évig vártunk rá két babot elveszitettünk de most itt van és nagyon Boldog vagyok Képzeld 19.-re vagyok kiirva de még ma sincsen jele annak,hogy kiakarna bujni a melegből:)
Majd ha lesz időd rakj fel képet Leviről:)
Boldog Szülinapot Neki:))
Sok boldog születésnapot Levikének!
Olyan jó,hogy vannak ilyen csodák az életben!!!
Sok boldogságot Nektek!
Boldog Szülinapot Levikének!
Szívmelengető a történeted.
Szia,
gratulálok!
Gyönyörű ajándékot kaptatok!
A szülésznőre ne hallgass,minden eset más!
Azért jó ám olvasni,hogy már a tesón gondolkodtok..Meg hogy a fájdalom emléke így elszállt.
Nálam még nagyon közeli és emlékezetes...
Sok boldogságot,jó szülinapozást!
5 éven keresztül próbáltam teherbe esni, sikertelenül. Már meddőségi központban is jártunk, hormonkezelések, különböző vizsgálatok, de siker, az nem volt. Ezzel ellentétben
rendszeresen késett a menstruációm, mindenféle cisztáim voltak, hol itt, hol ott. Éveken keresztül mindig bíztam, hogy talán most tényleg terhes vagyok, már majdnem 2 hete késik, de a terhességi teszteken mindig csak 1 csík volt, és az ultrahang is mindig csak cisztát diagnosztizált.
Ugrás a teljes írásra: Levike világrajövetele