Levélküldés házszám nélkül. Szerintetek így is megkapja a címzett? (tudásbázis)
Annyit tennék hozzá, nálunk új a postás, és hiába van jól megcímezve a levél, és olvashatóan kinn a postaládán a nevek, amit lusta kikeresni, felteszi a postaládák tetejére, akár bankkivonatot is. A gyerekek hangulatán és a széljáráson múlik, ki kapja meg a számlaleveleit.
Ha egy ilyet kapsz ki, simán fogalmad nem lesz, megérkezett-e a leveled, még arra is lusták, hogy a vissza a feladónak-ot rányilazzák.
Sziasztok!
Ha Budapestre adod fel házszám nélkül a levelet,akkor szerintem kicsi az esély,hogy megkapja. A férjem Budán postás. Most nagyon le vannak terhelve. Ennyi munka mellett szerintem nem fogják keresgélni a címzettet.
Hivatalosan ha a cím elégtelen,akkor visszaküldhetik kapásból.
Attól függ hova? Nagyvárosban, ahol kerületek vannak, nem biztos. De kisebb településen, lehet.
A múltkor volt a tv-ben, hogy annyi volt a borítékra írva: A nagy orrú férfinak
És képzeljétek el, megtalálták akinek a levél szólt:DDDDD
Hivatalosan a postásnak nem lenne szabad kivinnie. De egy falun szerintem normális dolog, hogy akkor is megkapod, hogy ha teljesen rossz a címzett (feltéve, hogy nem kovácsnak hívnak mondjuk és a faluban van Kovács 1000) :)
Az is jó pont, ha a postán tudja, hogy ki vagy, mármint pl régebb óta ott laksz, tudja, hogy ki a párod...
esetleg telefonálj rá az illetékes postára.
egyszer én is felhívtam őket, hogy nem jött meg a levelem, sőt visszaküldték a feladónak.
Albiban laktam, és nem volt kint a nevem a ládán. A rendes postás mindig bedobott mindent, de aznap helyettesítés volt. Ő nem úgy gondolta.
Nincs itt véletlenül egy postás, most hogy lejárt a munkaidő? :D Köszi a segítséget. Holnap megcímzem, és bízom benne, hogy a postás minden jóindulatával megtalálja a címzettet.
Vagy ráírom a borítékre: "Kérem ne adja fel a keresést, fontos" :D
melyik utca?
ha jártál már ott, a térképen ki tudod keresni, melyik házszám
Bárcsak lenne egy CSI-os adatbázisom az emberem nevével :D
Amúgy pesti utca. És attól tartok a postás nem ismer mindenkit..
fenti keresőbe beírod, szóköz, városnév és enter
aztán ha betöltötte, tudsz nagyítani meg kicsinyíteni
Kisvárosban, vagy faluban a postás mindenkit ismer.
Persze egy lakótelepen más a helyzet
További ajánlott fórumok:
- Napi 15 ölelés... Ti megkapjátok?
- 3 gyerekesek, igaz az, hogy a fizetésetek bruttóját megkapjátok kézbe?
- Ha Németországban születik a gyermekem megkapja a német állampolgárságot?
- Elveszett egy levelem postán, járt már így valaki, van még remény, hogy megkapja a címzett?
- Hogyan lehet kideríteni egy IP címet és hol találom meg a levélküldő IP címét?
- Iwiw - levélküldés - felhasználó kizárása után, ha törlöm a listát, azzal nem engedtem vissza őket?