Levelek továbbítása G-mailben (beszélgetés)
Szívesen :)
Szerintem is zavaró a lánc, a közbülsők eleje úgy nem látszik :)
Véletlenül olvastam bele ebbe a témába.
Nagyon köszönöm!!!
Évek óta használom a g-mailt, és én is utáltam azt a fajta beállítást, és nem tudtam, hogy át lehet állítani. Kösziiii!
Nekem szokott. Kijelölöm és másolom.
Azért nem állítom át a Beszélgetéseket, mert nekem kellenek a munkám során, hogy ne kelljen visszakeresni az előzményeket.
Menj a jobb felső sarokban a Beállításokra, ott újra Beállítások, majd Beszélgetési nézet, ott ezt pipáld ki: Beszélgetési nézet kikapcsolása, majd görgess az oldal aljára és kattints a Változtatások mentésére.
Minden levelet külön fogsz látni, a továbbítottakat is.
Szia!
Remélem, jól értelmezem a kérdést...
Szóval, ha vkinek tovább küldesz egy levelet, az illető azt fogja látni, H te kitől kaptad, és H kiknek küldted tovább.
Aki neked küldte a levelet, erről semmit nem kap.
Sziasztok!
Meg lehet azt csinálni g-mailben, hogy ha egy levelet továbbítok valakinek, akkor külön levelezésben mutassa?
Először megijedtem, hogy amit továbbítottam, azt nem csak az a személy látja, akinek továbbítottam, hanem aki írta az eredeti levelet, az is megkapta. De a címzettnél csak a továbbított neve van.
Remélem érthető a kérdés, már a súgót is átböngésztem, de nem találok semmi információt. Bárkinek még pluszban továbbítom a levelet, ugyanabba a levelezésbe rakja bele... Szét lehet szedni címzettek szerint?
További ajánlott fórumok:
- Virágkötők segítsetek, legyetek szívesek! Milyen levelek ezek?
- Hogyan tudok neten keresztül 4-5 perces HD minőségű videót továbbítani?
- Hogyan lehet a WhatsApp beszélgetéseket lementeni, emailben továbbítani?
- Hogyan lehet a folyószámláról összeget továbbítani a PayPal-ra?
- Gmailben, hogy tudok tárgyat változtatni továbbításnál?
- Fényképek interneten történő továbbítása nagyobb méret esetén, mi módon?