Virágkötők segítsetek, legyetek szívesek! Milyen levelek ezek? (tudásbázis)
Oksi, megjegyeztem! :)
Örülök, hogy sikerült elintézned.
:-D
Á, tudod, ismerősöm, de ő ott csak egy alkalmazott, amúgy meg pont ma töltötték fel a készletet, és egy induri-pinduri virágüzletről van szó. :-) De amúgy úgy vettem ki a hanglejtéséből, hogy csikót miattam hozat, vagy vesz.
Nem akartam vele szivózni. Jó lesz a rózsa.
Majd mindenkinek jó előre szólok, hogy az én temetésemre csak és kizárolag tulipán és/vagy margaréta a belépő! :-D
ügyes vagy :)
bár szerintem a machónia nem pöndörödik be ,de mindegy :)
és mi az hogy nincs tuli??? hozzon :)
na jó,csak kekeckedek ám ,csak mondom ,ahogy mi szoktuk :)
Megrendeltem a koszorúkat. Sajnos tulipán nincs most készleten a virágosnál :-(
Úgyhogy rózsa lesz + margaréta-krizantém.
És PROFESSZOR voltam! (Persze lestem, csak hát azt ő nem láthatta :-D)
Mondtam, hogy "csikó", egyből rávágta, hogy oké! :-) Csak úgy röpködtek a számból a szakkifejezések!
Mondom: "machónia", de arról lebeszélt, ugyanis szombatra meleget mondanak, és a machónia állítólag megpöndörödik, vagy imt csinál a melegben.
Aztán csak úgy élből kivágtam, hogy "aszparágusz", szeme se rebbent, közölte, az mindig van náluk!
Szóval, kedves csajok, nagyon nagyot segítettetek most nekem! Thanks!
Oké, oké, közben tisztába tetem az agyamban a dolgokat! :-)
Akkor most nagy levegőt veszek, és felhívom a virágost. Be ne égjek...
nem :)
a bordó a machónia , a körbe pálmaféle a zöld és csikó :D
JAJ, HÜLYE VAGYOK, BOCS!!!!!!!
A BORDÓ LEVÉL A CSIKÓ, PERSZE, ÉRTEM!!!!! KICSIT MÁR FÉLREBESZÉLEK ÍGY DÉLUTÁN...
Jaj, köszi, tényleg sokkal dúsabbnak hat!
Mondjuk nekem a "csoportosulás" is tetszik.
CSAJOK, ANNYIRA ARANYOSAK VAGYTOK, EZER KÖSZÖNET!
Akkor most a csikó az melyik is? Az a kis pálma féle?
feltöltöttem neked egy képet,hogy lásd milyen szétszedve egy krizi, igaz ez pókkrizi,de nem ez a lényeg
Tényleg, piros-fehér-zöld, hihi! :-D
Ez látjátok, eszembe se jutott!
Aztán akkor ha azt mondom telefonon a virágosnak, hogy a "csikó" tetszene, megértene? :-) Amúgy ismerősöm a virágos, így nem fog előleget kérni, ezért tudom tőle rendelni. Csak nem akarom a telefonban húzni az idejét, mert egyedül van a boltban.
Semmi gond, ízlések és szokások mások. Nálunk szinte mindig ilyen összeállítás kellett.
Országrészenként más-más a jellegzetes.
Lesz szép piros fehér zöld koszorúd .
(Bocsi Zulu, de én erről mindenkit lebeszélek ,kivéve ha koszorúzásra viszik.)
Lehet az a tuli akármilyen színű, a fehér krizi tökéletes hozzá. Ha nem akarsz rezgőt,kérd hogy szedjék szét a krizit virágaira és úgy fűzzék be. Az egy egy virág sokkal sűrűbben lesz,mint így csokrosan.Akkor elhagyhatod a krizit.
Persze, persze, tudom, hogy nem lesz ugyanilyen, amúgy nem is 100%-osan tetszik ez sem, de támpontnak jó! :-) Meg azért kellett a zöldek színe, hogy ne csak makogjak a telefonban, hanem tudjak mondani valamit, hogy mégis, nagyjából, stb, stb. :-)
Eddig pl. a rezgőnek e nevét sem tudtam, szégyen ide vagy oda :-)
Közben elszállt a gépem, újra kellett indíteni, azért csak most válaszolok, bocs.
Nem bírja, hogy 1000 dolog van megnyitva :-)
Az egyszínű koszorú (csokor) mindig elegánsabb. Mutatós viszont, ha összeillő színekből készül, mint a fehér-piros, vagy a sárga-narancs.
Lehet több krizantémot is bele tenni, hogy ne legyen olyan sok a zöld benne, lehet több a tulipán is. Nem lesz ugyanilyen, ugye azt tudod?
Szóval aszongyátok, legyen a tulipán is fehér? Én meg amúgy a rezgőt nem szeretem, a krizantémot imádom.
Rezgő nélkül hogy nézne ki? Vagy azt mivel lehetne helyettesíteni, esetleg vannak valami zöldesebb bogyók?
aha, akkor tuli :) de tényleg simán rózsának is nézhető,eddig is ezt kukkoltam
nekem a körbekötöttek tetszenek jobban a "lyukas koszorúk"
nekem is lépnek kell. rám szárad a hajfesték :)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek ezek közül melyik tanfolyammal nagyobb az esély az elhelyezkedésre?Pénzügyi-és számviteli; Virágkötő; Kéz-és lábápoló+műkörömép.
- Hogyan keres manapság egy virágkötő?
- Hol kell tárolni az ananászt, ha már elültettük a cserépbe és rátettük a nylonzacskót hideg helyen vagy meleg helyen? Legyetek szivesek megí
- CD-ről szeretnék letörölni zenéket. Megoldható valahogy? Legyetek szívesek részletesen leírni, hogy kell.
- Segítsetek nekem legyetek szívesek! Kisfiam zongorázik farsangkor és légynek kell felöltöznie, mivel a légycsapó darabot adják elő...
- Mi az az átkonvertálás? Mire jó? Hogy kell csinálni? Legyetek szívesek mindent nagyon részletesen leírni.