Létezik olyan fürdőruci, ami nem ujjatlan? (tudásbázis)
Póló nem jó ötlet sajnos.
Néhány éve pici unokáimra adtam 1-1 fehér kinőtt pólót a gyulai strandon, nem szerettem volna, ha a hófehér bőrük megég a medencében.
Olyan megszégyenítő módon parancsolt ki bennünket sípjával a felügyelő a medence mellett, hogy máig szégyellem magam!
Szerettem volna megvédeni magunkat és elmondtam, hogy miért van rajtuk a kis póló.
Ezt nem szabad, mert felsőruházatnak számít! Ez volt a válasz.
Kenjem be őket fényvédőkrémmel!
Ugyanakkor kamaszok és fiatal fiúk térdnadrágban ugráltak fejeseket a medencébe, pedig az igazán utcai viselet volt. A szemünk láttára pakolták ki a zsebükből a kulcsokat, stb, mielőtt beugrottak a vízbe.
Felnőtt tornadresszt akár L-es méretig is lehet találni...
(Keress rá, én most csak drágákat találtam, de biztos van azért olcsóbb is.)
Igen, de 160 cm magasságig lehet méretet választani.
(Csak akkor drágább.)
Ha jól érzed magad benne, nem mindegy az neked ki mit szól, hogy ujjatlan vagy ujjasban fürdesz-e?
Tök jó ötletet mondtak a lányok, szerezd be és irány a strand!:)
Lépj túl, hogy "ki mit fog szólni"... :)
Varrónő én sem, bár szoktam varrni. :)
Viszont ismerek varrónőt,aki fürdőruhát is varr. Azért gondolom,hogy úgy általában azért a varrónők ehhez is értenek. Jó, biztos nem mindegyik. :)
Szerintem egy gyakorlott varrónőnek ez maximum 2-3 órás munka. De lehet,hogy kevesebb. Lényegében egy könyékig érő felsőt kell csinálnia bugyi résszel. :)
Varrónőt találni a nehezebb rész. :/
Ha nem megy,akkor a helyedben én vennék egy rugalmas anyagú egyszínű ,megfelelő ujjhosszal rendelkező topot és választanék egy ugyanolyan színű bikini alsót.:)
Szerintem sem, nekem az a kettő tetszik, bár nem látom értelmét. Vagy napozok, vagy nem.
Én sajnos nem igazán tudok, mert hamar leégek. A férjem bőre viszont nagyon szépen barnul, bár ő olasz apai ágról. :)
További ajánlott fórumok:
- Elfelejtettem fürdőrucit vinni magammal, ezért ruhában...
- Idén milyen fürdőruci hódít?:)
- Vékonyabb nők is hordanak egyberészes fürdőrucit? (vagy csak a ducik?)
- Tesco-ban, Auchanban lehet jó fürdőrucikat venni?
- Hol lehet kapni ujjatlan gyerekkesztyűt? Olyanra gondolok, aminek azért vannak rövidke ujjai...
- Hál Istennek már tudok egyrészes fürdőruciba lenni itthon,...