Létezik olyan (2 személyes) kanapé, ahol a szétnyitás után nem a derék alatt, hanem a két ember között van a "vágat"? (tudásbázis)
Igen.
Ne hosszában, hanem keresztbe feküdj rá :)
Ikeában a Beddinge ilyen kanapé
elég nagy is, meg kényelmes szerintem
Próbáltam megkeresni neked, amit én láttam, de vagy már nem árulják, vagy nincs fent a honlapon, mert nem találom. :(
Sajna már nem emlékszem, pontosan hogy nézett ki, mert több mint 1 éve láttam.
Sarokülős volt, az tuti, volt egy része, amin csak ülni lehetett, és egy másik részét valahogy szét kellett hajtogatni, és a belsejében volt a 140*200as matrac. Lehet, hogy 140*180as volt, erre már nem emlékszem.
De folyamatosan azon törtem az agyam, miközben az eladó próbálta ránk beszélni, hogy ez okés, de mivel nincs a matracban törésvonal, és a váz miatt mindig ugyanott hajlik meg, vajon meddig marad jó a matrac? Hullámos matracon meg nem jó aludni. Mellesleg asszem 2000 euró volt...
Nekem pont olyan van, amit keresel, kinyitva 160*200-as, összecsukva is kényelmes és középen van a vágás.
Nem mellesleg nagyon masszív, én a kanapékon mindig félek, mert egynéhány nagyon instabil, de ezt nem bántam meg. Van rugós és szivacsos kiadásban is és rengeteg féle kárpit.
" Favorit kanapé" fantázianéven fut, itt találsz képet róla kinyitva és összecsukva is, amúgy a gugli rengeteg találatot ad rá : [link]
Az fotelágy-rendszerű, nem?
3 részre van osztva a fekvőfelület, összecsukva a fej és a hát-csípő alatti rész a háttámla és a láb alatti rész az ülőrésze.
Én meg sokáig erre hittem azt, hogy ez a ritkább. :DDD
Láttam már olyat is. :)
Bár nem tudom, hosszú távon jó-e a matracnak, ha össze van hajtogatva, hajtási él nélkül...
Én ezt nem értem... De lehet, hogy csak rosszul dekódoltam.
Egy rahedli kanapé van, ahol a 2 fekvő ember között van a vágás. Erre összecsukva 3 ember tud leülni. Szétnyitva pedig a hátsó fallal párhuzamosan fekszenek az emberek.
Vagy nem ilyet keresel? Ilyen van a Kikában, Ikeában, meg egy rakat más boltban.
További ajánlott fórumok:
- Szójáték személyes névmásokkal. Sorrendben: ÉN, TE, Ő, MI, TI, ŐK (A szóban bárhol lehet)
- Szavak - személyes névmásokkal!
- Miért van ilyen sok konfliktus, veszekedés és személyeskedés a Hoxán?
- Társkereső, de személyesen nem akar?
- Ikea ektorp 3 személyes kihúzható kanapé van valakinek? Tapasztalatok?
- Lecserélnénk a kanapénkat de annyiféle anyag létezik, hogy elbizonytalanodtam. Milyen anyagból érdemes? Mik a tapasztalatok?