Létezik, hogy egy megfázásból egy hónapja nem gyógyulok ki? (tudásbázis)
Naná, hogy létezik!
Nem lehet, hogy nem hagysz időt magadnak a pihenésre, gyógyulásra?
Elég régi a fórum, de most én is kétségbe vagyok esve. 1 hete semmit nem javul az állapotom. Voltam orvosnál, írt fel antibiotikumot, köptetőt, de semmi változás. A fejem majd szét megy, állandó hőemelkedésem van, ami nálam ritkán fordul elő. Már nagyon unom a fekvést, fent viszont csak pár órát tudok lenni.
Valaki van most ilyen állapotban?
ó
ha csak 1 hónap lenne...
nekem most is ez van.
szaglás teljesen nulla, ma meglocsoltak vagy hatan, SEMMIT sem éreztem az illatorgiából
az ízlelésem sem teljesen OK, de az valamivel jobb
És milyen tüneteid voltak? Én mindig azt érzem, mintha lenne valami az orromba. Mintha egy cseresznyemag nagyságú valami lenne beleszorulva, és az dugítaná el. A ball orrlyukam, a jobban nincs semmi gond.
És már annyira idegesít, hogy őrület. Kb. 8. hete szenvedek vele.
Én is így voltam:) Kiderült, hogy orrpolipom van:(
Most várok őszig, mert amint bejön a meleg idő semmi bajom. Aztán majd megcsináltatom a műtétet.
Azért menj orvoshoz, én kettőnél is voltam, mindegyik másfajta gyógyszert adott. A második használt:))
További ajánlott fórumok:
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- Egy kis részvétre lenne szükségem..minden férfi bele akar halni egy kis megfázásba?! :-)
- Volt már ilyen nálatok? Létezik olyan, hogy kb 8 hetes terhesen nem látszik a petezsák?
- Elég már a megfázásból... Jártatok már így?
- Milyen házipraktikák vannak kismamáknak megfázásból való felgyógyulásra?
- Miért nem tud kijönni a megfázásból?