Letettem a cigit, várom a változást! (beszélgetés)
Ez sem egészen igaz, mert én 43 évig szívtam napi 1,5 dobozzal, 9 évvel ezelőtt tettem le, 62 éves koromban, de a bőrömön semmi változást nem vettem észre.
Inkább a könnyebb lett a légzés, az illatokat kezdtem el érezni, az ételek íze jobban előjött, és hasonlók. A tüdő teljes tisztulásához állítólag 10 év kell, vagy ki tudja. A lényeg, hogy sikerült letenni. Annak örülök, hogy az sem zavar, ha mások cigiznek mellettem, max. ha valami nagyon büdös-fajtát szív, akkor arrébb megyek. :))
Én a férjem arcán már két hét elteltével észrevettem, hogy eltűnt a bőréről az a szürke tónus.
Igaz, ő 40 év és napi legalább másfél csomag után hagyta abba.
Jánosom, azt tudod-e, hogy a Hoxán nem lehet reklámozni?
Pápá... (mindjárt észrevesznek és már itt se vagy....)
Szerintem az étkezés sokkal jobban befolyásolja a bőr minőségét, mint a dohányzás.
Csoki, kakaó, füstölt dolgok, fűszerek, zsírok, ilyesmiket érdemes átgondolni.
Évtizedekig dohányoztam, aztán egyik napról a másikra letettem, mert úgy akartam:)
Semmilyen változás nem történt, a bőröm olyan, mint amilyen mindig is volt.
Sziasztok! 15 év dohányzás után ( 1 doboz/nap) letettem a cigit idén februárban. Azóta sem gyújtottam rá, bár a környezetemben néha még cigiznek. A "megígért" változásokat azonban azóta is várom :( Azt mondják a dohányzás szárítja és szürkévé teszi a bőrt. Nekem azóta is elég száraz a testemen, de az arcomon már nem tudok mit kezdeni a pattanásokkal és miteszerekkel! A szaglás/ízlelésben nem érzek drasztikus változást, meg úgy semmiben sem igazán. Kivéve, hogy több időm lett. Ha csak 5 perccel számoljuk azt a 20 szálat akkor is majdnem 2 órám van pluszban naponta :)
Minden esetre a fő kérdésem, hogy más is tapasztalt e ilyen változást a bőrén leszokás után? Lehet, hogy még ez a méregteleítő folyamat? Eltarthat az 4 hónapig? Mikor lesz vége?
További ajánlott fórumok:
- Akik meditálnak - milyen pozitív változást hozott az életetekbe?
- Melyik sporttal, mozgással(és persze diétával) tudok a leghamarabb változást elérni?
- Talán ez az oka annak, hogy nem látok változást?
- Ma felmondtam a munkahelyemen és rettegek a változástól
- Hogy viselitek az állandó időjárás változást, frontokat?
- Letettem a cigit