Lélektárs? Lelki társ? Ti mit gondoltok? (beszélgetés)
Valóban nem, ez igaz. De nem is nagyban gondolkodtam, csupán botor módon saját magamból és jelenkori környezetemből indultam ki.
De, ha úgy vesszük az emberi evolúció nem csak biológiai és társadalmi, hanem azt hiszem mondhatjuk, hogy spirituális is egyben. Minden korszaknak, népcsoportnak megvan a maga szokása, hagyománya ami végső soron az adott kor trendjének felel meg.
Nem baj, természetesen.
Következő hszemben kifejtem.
szituáciához = szituációjához
elnézést
Lelki társ az két szinten létezik.
Vagy a jelen életedben lévő feladataid megvalósításához szükséges,
vagy a nem mostani életed egyik szituáciához kötődően kerülsz hozzá közel.
Ezt a vele való kötődés minősége mutatja meg.
Igen, létezik ilyen, de azt mi "normál" érzékeinkkel szinte soha nem ismerjük fel.
Az EMBER a felejtés fátylán át nem lát bele ebbe.
Sziasztok!
Útóbbi 1 évbe elég rendesen rákattantam az eotérikus dolgokra, és olvastam olyat hogy mindenkinek van 1 másik fele! 1 lélektársa vagy lelkitársa? (álítólag a kettő nem ugyanazt jelenti) Na mindegy is. Az lenne a kérdésem ha 2 ilyen ember megtalálja egymást, akkor őket télleg semmi se választhatja el? És ha az egyik meghal? Vagy azt is együtt fogják? Minden érdekel róluk! Kösziiii
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Mit gondoltok a muszlim nőkröl?
- Mit gondoltok azokról akiket férjük, párjuk szeretőjük tart el?
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- A gyerekkori elhanyagolás hatásai, mit gondoltok erről?