Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Lejárt a gyesem, szabadságon vagyok, a szabadság alatti járandóságom a 3 évvel ezelőtti bérből számítják, vagy emelik a bért és úgy kapom? fórum
Lejárt a gyesem, szabadságon vagyok, a szabadság alatti járandóságom a 3 évvel ezelőtti bérből számítják, vagy emelik a bért és úgy kapom? (tudásbázis)
egyszer kaptam is papírt, de mivel nálunk minden emelés egyéni gyanítom nekem nem emeltek olyan sűrűn és olyan mértékkel mint annak aki bejár dolgozni.
eddig az a tapasztalat, hogy nem nagyon emelgetnék a béreket.és valószínű ha visszamennék se kapnék annyit mint a többiek akikkel ugyanabban a munkakörbe vagyok.mivel a bérezés egyénre szabott, és aláírtuk hogy bizalmas mennyit keresünk-persze egymás között néha megbeszéljük-de ezt senki nem szereti-aki kevesebbet kap szégyelli aki többet az meg nem szívesen mérgeli fel a többieket-bár nem ő tehet róla ha nagyobb a bére-ezt a főnök dönti el.
a héten rákérdezek, majd szóba hozom hogy mi alapján számolnak-hátha ennyi is elég hogy esetleg emeljenek rajta picit.
valószínűbb hogy nem vesznek vissza, ezért is lenne jobb ha kicsivel többet számolnának el.