Lehetséges, hogy ezek vesekő okozta tünetek?... (tudásbázis kérdés)
Szia!
Úgy kell pisilni,h. veszel egy kis vödröt,teszel a tetejére egy fehér vásznat,(ez lesz a szűrő)rápisilsz,az felfogja a homokot,meglátod az eredményt.Ha már olyan darab jött ki ami látványos onnantól lehet h, könnyebb lesz,csak a húgyvezetéknek kell gyógyulni.
Sokat lépcsőzz,ugrálj,segíts neki kijönni,nehogy betapadjon a vezetékbe,mert az maradandóan fájdalmas,és a műtét,vagy robbantás rosszabb.
Rengeteget igyál!
én a mintavételre első alkalommal sötét rózsaszin vizeletet vittem...
nem tudom, tanácstalan vagyok...de hogy lehetséges, hogy előző alkalommal gyógyszer nélkül helyrejött? két hónapja semmiféle problémám nem volt...
tegnap felfázásnak éreztem, este már égetett vizelés közben, de olyan módon hogy amikor elindul a vizelet, mintha begörcsölnék, és félbeszkad az egész, és rohadtul fáj a húgycső.
persze vizelési ingerem szinte félóránként jön emiatt, hogy nem jön ki az összes,(bele is izzadok rendesen), és akkor meg alig-alig tudom visszatartani a wc-ig. ja és nem mellékesen: a vizeletem véres, főleg a görcsölés alkalmával csepeg szinte csak vér.
vesegörcsöt nem éreztem.
és ez már nem először fordul elő. első alkalommal valami húgyúti fertőzésként diagnosztizálták, mindenféle gyögyszert, injekciót kaptam, elmúlt.
másodszorra nem mentem orvoshoz, csak sok sok folyadékot ittam, szintén néhány nap alatt nyom nélkül elmúlt.
tapasztalatok?
További ajánlott fórumok:
- Fél év alatt 20 kg minusz! Lehetséges diétával és mozgással?
- Túlhajszoltság okozta testi tünetek ellen mi a megoldás?
- E-coli baktérium okozta, visszatérő felfázásos tüneteket mivel lehet megszüntetni?
- Tudtok infót a coli baktérium okozta hugyútifertőzésről, meddig kezelik, mik a tünetek?
- Glutén okozta panaszok esetén mennyi idő után múlnak el a kellemetlen tünetek?
- Progeszteront kell szednem a elszenvedett vetéléseim miatt, lehetséges, hogy terhességi tüneteket idéz elő?