Lehetséges, hogy az ünnepek miatt csúszik a csomagom? (beszélgetés)
HOL TALÁLOM A KÜLDEMÉNYAZONOSÍTÓT?
A kísérő okiraton a vonalkódhoz kötötten, jellemzően alatta található, aláhúzással megjelölve.(A betűjelzést közvetlenül követő négy számjegy nem kell a lekérdezéshez, ezért amennyiben aláhúzásra került , azt nem kell beírni.)
www.posta.hu
Nekem CO 0000 10 szám majd 0000
beirtama keresőbe a másik számot, a posta keresőbe, és nem talált semit. se. postán se találták!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
de a posta kereső is aztirja hogy 10 számból áll
Akkor itt valaki sumákol.
A ragszám az egyetlen, amivel keresni lehet, ez minden csomagnak van, CH és pár darab szám.
Kísérőlevélen lévő számot irt a nő. De a postán nem találtak ilyen számot. fölhivtam a postát ahol feladták és ott nincs gép igy ők be sem irták a kisérő számot.
Ragszám az másmiylen szám?mert a kisérő szám az 0000val kezdődik van 10 szám aztán. és 0000val végződik . igy 18 db számból áll. és van két betű is az elején.
de nem talált találatot a posta kereső.
Nekem is előfordult már párszor, hogy késett kb. két hetet a csomag.
Ha jól emlékszem 10 munkanap után egy tudakozványt kell indítani és akkor elkezdik keresni a csomagod.
A kisposta anyapostája sem tud semmit? Ragszám sincs?
Minden csomagnak van egy ragszáma. Két betű egy számok. Ez annál megvan, aki feladta.
Ezt beírod a posta.hu-n a csomagkeresőbe és pontosan megmutatja, hogy hol van a csomagod.
hú most nemis tudom hogy kb hol lakik az illető akitől vettem a csomagot.
De kb 100-150km re tőlünk.
Az a gond hogy kis postán adta föl,és kapott róla igazolást hogy föl adta, de nincs benne a gépbe mert ahol foladta csak becsét van és a gépbe nem tették bele a kódot igy hiába nézettem utána a ami felénk lévő postán, mert sajnos nem találják a gépbe hogy hol jár a csomag.... Nem standard csomag 20 kg os, kiságy. 1650volt a posta 8.000 a kiságy.
Szia!
Simán..Nekem ma jött meg egy csomagom 1,5 hét alatt,és mondták is a postán ezt most belekell kalkulálni..
További ajánlott fórumok:
- Fél év alatt 20 kg minusz! Lehetséges diétával és mozgással?
- Lapos has rövid időn belül. Lehetséges?
- Iskolai érdemjegy kijavítása lehetséges?
- Nős férfi udvarolna? Lehetséges ez?
- 2 gyerek nevelése egyedül - lehetséges?
- Szerintetek hogy lehetséges az, hogy egy férfi és egy nő nagyon jól kijönnek, kedvelik egymást, érdekli őket a másik, mégsem alkotnak párt?