Lehet vonzó egy anyajeggyel teli nő? (tudásbázis)
Bea, nekem nem világos a bőröm, mint a tiéd, de családi vonás, hogy tele vagyunk különböző típusú "mintázattal". Aki a családban világos bőrű, hajú, az nincs annyira tele...ők vannak kisebbségben:)
Bőrgyógyásznál tavaly voltam, mondta, hogy még sokkal több elváltozás várható az elkövetkező években. Sajnos, nem találom a papírt, nem emlékszem a latin nevekre.
iiigen:)
Párom tele van anyajeggyel,szerintem nagyon vonzó,nekem nagyon tetszik,de sajnos veszélyes,Ő fél évente jár ellenőrzésre!
Az sem mindegy, hogy milyen az anyajegy. Többféle is van. A meglévő anyajegyeinket időnként meg kell vizsgálni alakjuk szerint, vagyis szabályosak-e vagy szabálytalanok. Az ártalmatlan anyajegyek alakja kerek, a szabálytalan alakú aszimmetrikus anyajegyek viszont nagyobb odafigyelést igényelnek. Ha változik az alakja, egyenetlen határú lesz, növekedésnek indul, akkor feltétlen meg kell mutatni bőrgyógyásznak. A színe lehet világos barnától a feketéig, a foltos, szemcseszerűen pigmentáltak daganat gyanúját keltik. Rosszindulatú elváltozás jele lehet, ha az anyajegy növekszik, sötétebbé, gyulladttá válik, viszket, kifekélyesedik vagy vérzik, ezért ilyenkor nemárt mielőbb orvoshoz fordulni.
Kerülni kell a napozást 11 és 15 óra között, nyáron a szabadban tartózkodás ideje alatt legalább 15-ös faktorszámú naptejet kell használni.
Az évek múlásával egyre több jön elő, erre is oda kell figyelni.
Az egyik lézeres honlapon azzal etettek, hogy csak addig égetik le a felszínt, hogy az alatta lévő réteg pigmenttermelése normális maradjon. Bár sejtettem, hogy láthatatlanra még senki nem tudja megcsinálni.
Egy barátnőm mutogatta viszont a sebészi úton eltávolított anyajegyeit, iszonyúan néztek ki a hegei: szélesek voltak és nagyon kidudorodtak a bőrfelszínből.
Rondának nem ronda, de látszik rendesen a helye.
SOTE
Tudom hogy fontos az egészség, sőt, az a legfontosabb, de nyáron nem szeretek hófehér lenni :S Minden nyáron csak annyit napoztam hogy éppenhogy csak legyen valami színem, szóval nem viszem túlzásba tényleg. Kéne valami naptejet is vennem már, ami extra magas faktorszámú.
Annyira irigylem azokat akiknek alig van, vagy ha van is, akkor picik:(
Rajtam is rengeteg anyajegy van, a karjaimon a legtöbb. Sosem zavart, ilyen típus vagyok és kész. Az arcomon is vannak és szeplős is vagyok:)
Ne aggódj, senkit sem zavar, csak magadban kell helyreraknod a dolgot:)
Na bakter, pedig a beetető fotóikon olyan jól néznek ki az előtte-utána képek. Nyilván rásegítettek photoshoppal is. Pedig 1 anyajegytől épp így szerettem volna megszabadulni. Majd alszom még rá pár hetet.
Melyik klinikán voltál?
Gondolom lehet. Nekem ugyan összesen 3 van (1 kicsi "szépségpötty" arcomon, egy ugyanilyen a vállamon és egy pici a karomon), így nem tudom, hogy azt aki viseli, mennyire zavarja. Na, a férjem már nem olyan szerencsés mint én, neki van sok (hasán, mellén, hátán, karján) és a fiamnak is. Gondolom az apjától örökölte. Pedig ő is csak 2 db pöttyel született, de aztán néhány éves korára kijött rajta egy csomó. El is vittem dokihoz, aki azt mondta, hogy ez teljesen normális és kb. 35 éves korig jöhetnek ki. A barátnőmön is van jó néhány. Őt is zavarja, de a pasikat sosem zavarta.
Tehát ne izgulj miattuk!, Amelyik nagy és zavar, azt szedesd le, a többivel ne foglalkozz:)
A szemem alatt egy kicsi értágulatot lézerrel "szüntettek" meg. A lézerezés után a kis(2mm) piros folt helyett évekig egy nagyobb barna folt volt, majd azóta még 2x nagyobb fehér foltom van ott. Nem fogja meg a nap és múlt évben észrevettem, hogy egy kicsit ki is áll már.
Tehát a lézeres sem nyomtalan.
A napozás hozza elő az anyajegyeket, így egyáltalán nem kellene napoznod, mert egyre csak több lesz.
Egyebként meg persze, lehet ettől vonzó egy nő, sőt sokan kifejezetten vonzónak tartják!
További ajánlott fórumok:
- Ha tetszik valaki és közben lehet, hogy a másik a saját neméhez vonzódik... hogy bizonyosodsz meg róla?
- Hogyan lehet megállapítani egy férfiról, hogy a saját neméhez vonzódik?
- Vonzó lehet egy olyan pasi, aki nem szeret titokzatos lenni, hanem egyből kiteríti a lapjait?
- Mi lehet az oka, hogy 90%-ban azonos csillagjegyű embereket vonzok be?
- Mi lehet az oka annak, hogy egy férfi vonzónak talál egy nőt, de nem szeret belé hosszú ismeretség után sem?
- Kisgyermekes anyaként, nem gondolnám, hogy vonzó lehetnék...