Lehet még szerelmes belém? (beszélgetés)
Nem a szép szavak hanem a tettek számítanak.Ha te jól érzed magad ebben a kapcsolatban akkor érdemes folytatni.Van aki simán kimondja az sz betűs szót
akármit érez van aki ha érez se tudja kimondani...
A szerelem vagy jön vagy nem... erőltetni nem lehet..
Ha eddig nem alakult ki akkor kicsi az esélye..
Nincs nekem olyanom, zsiráf szindróma.:)
Teljesen irreleváns ki mennyi idő után lett szerelmes...szerintem.
Nem tudom elmondani, de érzi azt az ember, hogy befele haladnak a kapcsolatban, mélyülnek stb. Van aki mindig első látásra lesz szerelmes, van akinek mindig sok idő kell, van aki is-is.
elképzelem, ahogy mindezeket egy ffi végigfuttatja az agyán a nagy válaszadás előtt.
:)
Szia!
Én 25 éves voltam, amikor megismerkedtem egy sráccal. Én fősulis voltam, ő már dolgozott.
Sok időt töltöttünk együtt, kb. 4-5 hónap után hangzott el a bűvös sz-betűs szó.:) Hozzáteszem, az én részemről is ugyanekkor hangzott el.
Kb. ekkorra már találkozott a családommal, én is az övével, megszerettek, megszerették.
4 gyönyörű év lett belőle, sajnos nem esküvővel végződött, de ez egy másik történet.
Úgyhogy hajrá, drukkolok! És türelem!
Szia!
Egy kapcsolatban természetes, hogy az egyik fél mindig kicsivel többet ad, de az nem jelenti azt, hogy a másik nem szeretné. Ezt így általánosságban értem. A te esetedben pedig mindenképpen hagynám, hogy tovább alakuljanak a dolgok. Az én több éves kapcsolatomban harmadik hónap után jött a családnak egymás bemutatása, de szerintem a szerelem igazán csak nyáron az ötödik hónap után alakult ki. Azóta túl vagyunk egy szakításon, és most újra imádjuk egymást kilenc hónap kihagyás után több éve.
Bármi lehet, szóval ilyenekből ne nagyon következtess. Élvezd ki a vele töltött időt, csavard el a fejét, de legyél hozzá őszinte is. :) És valóban becsülendő, hogy őszintén állt a kérdéshez, amikor elmondtad neki az érzéseid.
Középiskolás osztálytársnő és osztálytársam 4 évig utálták egymást.
Leérettségiztünk és két év múlva összeházasodtak. Boldogok immár 30 éve. :)
Így hát nyugi, és fel a fejjel!
unaloműzőnek??
és ezt te most komolyan gondolod??
juj... :(
További ajánlott fórumok:
- Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta?
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Lehet -e valaki két emberbe szerelmes?
- Mit lehet tenni, ha a 8 éve meglévő párom nagyon szerelmes még mindig belém, de én már "csak" szeretem.Kihűlt ami volt.
- "Csak ne légy szerelmes belém...mert...az úgysem lehetséges."
- Szerelmes lehet még belém?