Szerelmes lehet még belém? (beszélgetés)
Igen.
A második kérdésedre a válasz pedig egyértelműen nem.
Úgysem tudod erőltetni, ahogy jön valaki, akit tud szeretni, odábbáll. És ez így van jól.
Egyébként szexeltek? És ha igen, az össze többi barátjával is szexel?
Ha nekem azt mondja a párom, hogy nem szeret és szakítani akar, biztos nem erőltetném. Bazi rosszul esne és nem szeretném ha szánalomból lenne velem. Amúgy is valszeg már van valakije.
Hagyd a fenébe, rengeteg férfi van még, akivel viszont szerethetitek egymást.
A fórum címe ez: "Szerelmes lehet még belém?"
Viszont az első hozzászólásodban azt írtad, hogy egyértelműen a tudtodra adta, hogy nem szerelmes beléd.
Akkor okafogyottá vált a kérdésed, hiszen megkaptad a választ attól, aki illetékes a témában.
A hosszútávú kapcsolatok alapja a szeretet. A szerelem elmúlik, és jó esetben megmarad utána a szeretet. Vannak, akik csak a szerelmet értékelik, ezért amint elmúlik, keresnek mást, hogy újra meglegyen a lángolás. Mások egy életen át szeretik a társukat. Mondjuk ti még nem vagytok elég rég együtt ahhoz, hogy indokolt legyen a szerelem elmúlása.
Erőltetni semmiképpen sem lehet, de visszacsábítani meg lehet próbálni. Meg lehet próbálni felszítani a szenvedélyt. Szerintem innen még van visszaút, ha elég odaadó vagy, és ő is nyitott rá.
"A végeredmény az lett, hogy együtt maradtunk"
Minek? Miért? Megmondta, hogy nem szeret szerelemmel. Ne alázd már magad azzal, hogy visszakönyörgöd! Nem fogtad elsőre?
Nekem nem kellene olyan férfi, aki szakítani akar. Ha idejutott 4 év alatt, akkor nem fogtok együtt megöregedni.
Keress olyat, aki szeret, és boldogok vagytok egymással !
További ajánlott fórumok:
- Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta?
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Lehet -e valaki két emberbe szerelmes?
- Mit lehet tenni, ha a 8 éve meglévő párom nagyon szerelmes még mindig belém, de én már "csak" szeretem.Kihűlt ami volt.
- "Csak ne légy szerelmes belém...mert...az úgysem lehetséges."
- Lehet még szerelmes belém?