Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szerelmes lehet még belém? fórum

Szerelmes lehet még belém? (beszélgetés)

20. LoIita (válaszként erre: 18. - Andi6020)
2022. ápr. 5. 18:16

Igen.

A második kérdésedre a válasz pedig egyértelműen nem.

19. LoIita (válaszként erre: 17. - Globus)
2022. ápr. 5. 18:16
Kisebb dolgokon fölöslegesen vitáztunk sokat, amik engem zavartak, őt pedig nem. Pl.: szerintem több időt töltött másokkal, mint velem vagy éppen nem volt kint neki közös képünk. Mióta volt ez a majdnem szakítás nem veszekedtünk + én is beláttam sok mindent, hogy fölösleges volt.
18. andi6020 (válaszként erre: 1. - LoIita)
2022. ápr. 5. 15:37

Úgysem tudod erőltetni, ahogy jön valaki, akit tud szeretni, odábbáll. És ez így van jól.

Egyébként szexeltek? És ha igen, az össze többi barátjával is szexel?

17. globus (válaszként erre: 1. - LoIita)
2022. ápr. 5. 15:31
Sok vita nem jó jel. Min vitáztok, és főleg miért? Meg tudtok változni, hogy ne legyen vita?
16. Alnisa
2022. ápr. 5. 12:29

Ha nekem azt mondja a párom, hogy nem szeret és szakítani akar, biztos nem erőltetném. Bazi rosszul esne és nem szeretném ha szánalomból lenne velem. Amúgy is valszeg már van valakije.

Hagyd a fenébe, rengeteg férfi van még, akivel viszont szerethetitek egymást.

2022. ápr. 5. 09:51

A fórum címe ez: "Szerelmes lehet még belém?"

Viszont az első hozzászólásodban azt írtad, hogy egyértelműen a tudtodra adta, hogy nem szerelmes beléd.

Akkor okafogyottá vált a kérdésed, hiszen megkaptad a választ attól, aki illetékes a témában.

14. 37e1ff8723 (válaszként erre: 1. - LoIita)
2022. ápr. 5. 09:20
Nem erőltetném.
13. dad1f54482 (válaszként erre: 1. - LoIita)
2022. ápr. 5. 08:38
A viták miatt ki lehet szeretni valakiből, de 4 év után természetes hogy elmúlik a szerelem. Szakemberek szerint max 1-2 évig tudja a szervezet fenntartani a szerelmes állapotot mert megterhelő a felfokozott állapot ami vele jár.
12. PöttyösPanka (válaszként erre: 1. - LoIita)
2022. ápr. 5. 08:27

A hosszútávú kapcsolatok alapja a szeretet. A szerelem elmúlik, és jó esetben megmarad utána a szeretet. Vannak, akik csak a szerelmet értékelik, ezért amint elmúlik, keresnek mást, hogy újra meglegyen a lángolás. Mások egy életen át szeretik a társukat. Mondjuk ti még nem vagytok elég rég együtt ahhoz, hogy indokolt legyen a szerelem elmúlása.

Erőltetni semmiképpen sem lehet, de visszacsábítani meg lehet próbálni. Meg lehet próbálni felszítani a szenvedélyt. Szerintem innen még van visszaút, ha elég odaadó vagy, és ő is nyitott rá.

11. krisztikrisz (válaszként erre: 1. - LoIita)
2022. ápr. 5. 00:10
Kapcsolat javítása? Vagy dobni fog, mert szerelemfüggő? Akkor nem te vagy fontos, hanem a szerelem.
2022. ápr. 4. 23:16
Mi emberek szeretünk másokat hibáztatni.
9. Amaunet (válaszként erre: 1. - LoIita)
2022. ápr. 4. 23:13

"A végeredmény az lett, hogy együtt maradtunk"

Minek? Miért? Megmondta, hogy nem szeret szerelemmel. Ne alázd már magad azzal, hogy visszakönyörgöd! Nem fogtad elsőre?

2022. ápr. 4. 23:12
Te akarod bizonygatni azt ami világos?Pedig meg is mondta,már nem szeret.El kell fogadnod,mert előbb utóbb gyűlölködésbe megy át.
7. vigyefene (válaszként erre: 6. - Vigyefene)
2022. ápr. 4. 23:04
béz=néz
6. vigyefene (válaszként erre: 5. - Liliom10)
2022. ápr. 4. 23:03
Egyetértünk. Úgy béz ki a F.I. nemm tudja.
5. liliom10 (válaszként erre: 4. - Vigyefene)
2022. ápr. 4. 23:00
Az érzelmeket nem is lehet erőltetni. Vagy van, vagy nincs szerelem,szeretet.
4. vigyefene (válaszként erre: 1. - LoIita)
2022. ápr. 4. 22:57
Eddig még nem hallottam olyan erőltetett szerelemről, amelyik máködik. Arról igen, h több utálatot vált ki.
3. liliom10 (válaszként erre: 1. - LoIita)
2022. ápr. 4. 22:57

Nekem nem kellene olyan férfi, aki szakítani akar. Ha idejutott 4 év alatt, akkor nem fogtok együtt megöregedni.

Keress olyat, aki szeret, és boldogok vagytok egymással !

2. vigyefene (válaszként erre: 1. - LoIita)
2022. ápr. 4. 22:48
Ha ő azt mondta, akkor hidd el neki.
2022. ápr. 4. 22:44
A barátommal 4 éve vagyunk együtt. Mostanában sokat veszekedtünk, főként miattam. Azt mondta, hogy már nem szerelmes belém, de mint barát szeret és ezért szakítani akar. A végeredmény az lett, hogy együtt maradtunk de továbbra is kiáll amellett, hogy nem szerelmes belém. Szerintetek erőltessem a dolgot, mert lehet, hogy a sok vita miatt szeretett ki belőlem vagy hagyjam?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook