Lehet influenza? (tudásbázis)
Egy erősebb fertőzés után, amikor a kórokozók hirtelen elszaporodnak a szervezetben, és az immunrendszer harcolni kezd, a vérben felszaporodott toxikus anyagok okozhatnak hányást.
És a magas láz is.
De simán az is, hogy a garat gyulladt nyálkahártyája érzékenyebb, vagy a lecsurgó cucc irritálja a gyomrod. :)
Egy ilyen eset miatt nem aggódnék, ha amúgy gyógyulófélben vagy.
Ha többször előfordul, azért javasolnék orvost, hátha valami olyan vírust kaptál el.
A hányásnak és a mensesnek akkor van köze egymáshoz, ha a menses elmarad.
Az influenza a kezdetén egy sima megfázásnak tűnhet, kis idő múlva okozhat emésztőrendszeri, ízületi fájdalmakat, tüneteket.
Az más csak csúcs lesz, ha emellett még a mensest is el kell viselned.
Jobbulást!
nem
évekkel ezelőtt beoltattam, de rosszul lettem az injekciótól.
különben ezt a betegséget nem dramaként éltem meg, ortthon lenni a jó melegben fiammal ( ő is elkapta ) a macskával feküdni TV-zni olvasni, szuper volt
Hányni max akkor hányhatsz attól, hogy megjött ha nagyon görcsölsz (asszem).
Hét elején 1x én is hánytam, de nekem aztán lázam is lett. Mondjuk nem tudom, hogy ez influenza volt-e vagy más. Nem voltam dokinál.
Szia, nekem influenzám volt. Fejem fájt torkom fájt
köhögtem lázas voltam n em birtam kajálni és nem birtam felkelni.két hete kezdődött, egy hétig feküdtem vele otthon, de még mindig nem múlott el teljesen
További ajánlott fórumok:
- Az influenza elleni oltásnak lehetnek mellékhatásai? Lehet attól vagyok rosszul?
- Ezek az influenza tünetei lehetnek?
- 11, 5 hós kisfiam tegnap este hányt többször, reggelre meg lázas lett. Ez lehet az influenza tünete?
- Epilepsziásnak be lehet adatni az influenza oltást?
- Hogyan lehet megkülönböztetni, ha náthás, influenzás vagyok, vagy méregtelenít a szervezetem?
- A láz és hányás lehet tünete az influenzának?