Lehet, hogy babás vagyok, mehetek tüdőszűrésre? (tudásbázis)
Egy éven belül a tüdőszűrő kiadja a korábbi igazolást!!!
Ezen belül saját költségedre ismétli meg!
Kérdezd meg a tüdőszűrőt telefonon, hogy mikor voltál utoljára és ha egy éven belül akkor csak egy igazolást kell kérned.
Kérj orvosi tanácsot!!!, de ha nem muszály nem csinálja meg a tüdőszűrő sem, mert veszélyes a magzatra nézve.
Megfelelő óvintézkedések vannak, de az sem biztos hogy elegendő a veszélyességi tényező így is nagy!!!
Minnél előbb tisztázd le a nőgyógyászoddal a terhesség meglétét.
Én nem tanácsolom !!!
SZiasztok, na megvan a kérelem, hogy késbb küldöm! Remélem nem lesz baj!
Képzeljétek egy 9 hónapos terhes lányt elküldtek, hogy nincs tüdőszűrése, ki van zárva, nem engedték a beszédalkalmassági vizsgán részt venni!
Kár hogy nem taliztam vele, remélem feljelenti őket az ombudsmannál! Ilyen a világon nincs, 1 hónap múlba simán megcsinálhatná még! És minden más papír határideje július 8!!!
Pepe köszi, holnap elmegyek nődokihoz és meglátjuk! ha nem jön addig meg
de a szűrést amúgy ha nagyon sürgős megcsinálják azonnal, tehát nem kell napkat várni az eredményre...?
Szia!
Én még csak gyanítottam, hogy baba van a pocimban, még teszt sem bizonyította a létezését, de én úgy döntöttem, hogy inkább nem megyek. Jól tettem! Nemsokára kiderült, hogy babát várok:)
Szerintem ne kockáztass!
További ajánlott fórumok:
- Az első trimeszteren már túl vagyok. Szerintetek nyugodtan mehetek úszni?
- Kismama vagyok. határozott idejű szerződésem ma jár le, ma még megyek dolgozni.hétfőn már elmehetek táppénzre?nem rughatnak akkor már ki?
- Méhszáj fagyasztás előtt vagyok. Hogy csinálják? Fájdalmas? Maradjak otthon utána vagy mehetek dolgozni? Minden érdekel ezzel kapcsolatban.
- Ha Budapesten lakom/tanulok, de nem vagyok bejelentve, akkor hova mehetek bőrgyógyászatra, vérvételre?
- Egy hete vagyok párkapcsolatban, a barátnőmnek már kinéztem egy ajándékot, szüleinek mit vigyek? Csak nem mehetek üres kézzel!
- Ha GYES-en vagyok, elmehetek a munkaügyi által támogatott tanfolyamra? És van évközben lehetőség bölcsibe adni a kicsit?