Légyszi segítsetek! ( téma: egy régi szerelem.....) (beszélgetés)
szia!
hát nem tudom. továbbra is levelezünk....hogy mennyi idő lenne még hátra, nem tudom azt sem....hány évig várjak még rá?????
Könnyen. Kapcsolat és házasság nem az anyagi javakkal való sakkozásról szól. Ember dolgokról szó sem esett, csak matriális javak felsorolása és kesergés hogy nem lehet a tiéd legalább egy része.
Lehet hogy ma már idejétmúlt a gondolkodásom, de ez a véleményem.
Jobb lenne ha a szeretre és a megbecsülésre lenne igényed a te helyzetedben.
Ez egy nyilvános fórum. Te kértél segítséget.
Igény? Ha valakit szeretsz nem a saját igényeiddel foglalkozol,hanem azt keresed miben adhatsz a másiknak. Ez kölcsönös ha jól működik.
Elnézést kérek, hogy kéretlenül beleolvastam a naplódba is. sajnos abból sem sikerült pozitívumot kiolvasnom. Valószínű, hogy depressziós vagy, az otthon töltött gyes miatt, de ez majd elmúlik. Mint ahogy a tavasz és a frissen jött "szerelem", már ha ezt annak gondolod.
Hidd el, rosszat nem akartam, és más sem.
A véleményem semmit nem változott.
Miért, itt csak bólogatni lehet Neked?
Ez egy fórum, nem mindig olyan véleményt fogsz kapni, amit vársz...pont ez lenne a lényege.
Ha neked ez nem tetszik, akkor nem neked való a fórumozás.
Egyébként meg nem úgy választunk párt magunknak hogy előtte átgondoljuk, hogy milyen anyagi háttér áll az illető mögött.
Szerelmes vagyok, illetve nem vagyok az.
Mi a párommal a nulláról indultunk jóformán, és együtt dolgozunk meg minden egyes új bútorért...
Volt egy ilyen párom...már az elején leszögezte, hogy ha összeházasodunk akkor előtte vagyonnyilatkozat meg minden. Hát ha már akkor félti tőlem a dolgait, akkor mit is akar tőlem (?)
Na de tudom, inkább ne is írjak ;)
aha.
különben nem erről szól a FÓRUM....
persze, mert minden két emberen múlik.
és azt írok le, amit gondolok, ha valakinek ez nem tetszik, inkább ne is írjon semmit!
"ezzel az a helyzet, hogy......
nekem van egy úgynevezett lakásom, de nem itt a városban. nekem van autóm....két gyerekem...
neki nincs semmije.
kb így voltam a férjemmel is. az én lakásomban laktunk, mert neki sem volt semmije"
Szörnyű amit leírsz. Miért gondolod, hogy majd az új kapcsolatod jobb lesz, ha a mostani sem működik? Én ezeket a mondatokat le sem merném írni,sem a jelen férjemről, sem a "következő" partneremről. Így nekivágni egy kapcsolatnak, hogy "nincs semmije", ez szörnyű.
Nem beszélve a gyerekeid iránti kötelezettségedről.
Te nem szereted ezt az új pasit, csak vágysz utána, ami nem azonos a szerelemmel, szeretettel.
Helyedben a jelen házasságomat hoznám rendbe, amiben te is hibás vagy.
Nos csak azt tudom mondani hagy aki szerelmes az a híd alatt is az.
A kérdező csak egy számító nőszemély akinek nem jött be a terve, erre jól kétségbe esett. Csak a gyerekeket sajnálom.
Ezt az embert te nem szereted. Ha szeretnéd, mindezek a dolgok amiket leirtál nem lennének.
Semelyik.
Neked egy bajod van: hogy nem jött be a mostani kapcsolatod és tudod, hogy ketyeg az órád. Más baklek meg nincs.
Aki szereti a másik embert, abban ezek a kérdések egyike sem merül fel. Az az ember aki érző lény, az a jelenlegi társának a gyerekeivel lévő kapcsolatára figyel, mérlegel és azt veszi önmaga elé.
Se a jelenlegi pasit, se a másikat nem szereted.Számodra egy a lényeg: Neked legyen valamid.
És ennyi.
A te gyerekeidről nem beszél... az nekem már eleve gyanús...
Én szeretek egy 3 gyerekes férfit, és a gyerekeit vele együtt szeretném - nincs felesége.
köszönöm, hogy próbáltok segíteni.
most megyek aludni, ha még valami eszetekbe jut, írjatok.
jó éjszakát!
az a gond, hogy anyuval nem egy rózsás a kapcsolatom. ha így haladunk, nem is fogja ráíratni a nevemre a lakást. a férjemtől sem várhatok semmit, mert őt meg az anyja irányítja.....és nem akarják, hogy közöm legyen valamihez.
ezért is akarok elválni, mert már lassan 18 éve élek így...............
igen. a lakás, ami állítólagosan az enyém, nincs a nevemen. anyunak a nevén van. úgyhogy közösködésről nem is lehet szó.
de én nem ezt írtam, hanem azt, hogy a lakás, amiben lakunk, azt a férjem kapta ajándékba esküvő után, vagyis , nekem ehhez a lakáshoz semmi közöm....
ezzel az a helyzet, hogy......
nekem van egy úgynevezett lakásom, de nem itt a városban. nekem van autóm....két gyerekem...
neki nincs semmije.
kb így voltam a férjemmel is. az én lakásomban laktunk, mert neki sem volt semmije. aztán az anyja meg a nagymama vettek neki egy lakást, amit ajándékba kapott úgy, hogy ha ELVÁLUNK, nekem ne legyen semmim. hát nincs is. 14 éve lakunk itt, de nekem ehhez a lakáshoz semmi közöm...
mi a garancia arra, hogy a másik hapival is így járok-e vagy sem?
További ajánlott fórumok:
- Van kedved tanácsot osztogatni szerelem témában? Akkor segíts kérlek!
- Adjatok tanácsot légyszi(kényes téma)
- Mit gondoltok a régi szerelemről
- Aki otthon van a lakásbizosítás témában az légyszi írjon!
- Találkozás egy régi szerelemmel!
- Ismertek pszichológiai könyveket szerelem, szakítás, veszekedés, békülés témában?